Heeft u al eens gedacht aan occasion lease?

Wilt u een auto private leasen en heeft u hem op korte termijn nodig? Ontdek dan occasion private lease! Hiermee leaset u voor een extra scherp maandbedrag een jonge occasion die door ons onderhouden is. Daarbij kunt u een occasion vaak voor een kortere periode private leasen! Ontdek onze occasions die u kunt private leasen.

Hoe werkt occasion private lease?

Naast het leasen van nieuwe auto’s wordt het steeds gebruikelijker om een occasion te private leasen. Hiermee rijdt u een jong gebruikte occasion voor een scherp all-in maandtarief. Het private leasen, ook wel privé leasen genoemd, van een occasion werkt vrijwel hetzelfde als het private leasen van een gloednieuwe auto. Zaken als onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekering en belasting zijn inbegrepen in een vast maandbedrag. Hierdoor weet u precies wat u elke maand aan uw auto kwijt bent, op de tank- of laadkosten na.

Ook bij occasion private lease gaat u een leasecontract aan voor een bepaalde tijd met een bepaalde kilometrage. Na het contract levert u de auto zoals gebruikelijk is bij private lease weer in bij ons als leasemaatschappij.

Voordelen occasion lease

Maar waarom zou u kiezen voor het private leasen van een occasion? Er zijn een aantal voordelen van occasion
private lease ten opzichte van het private leasen van een gloednieuwe auto.

Kortere leaseperiode
Snel leverbaar
Occasions met een betrouwbare achtergrond
Keurmerk Private Lease

Kortere leaseperiode: bij het private leasen van een nieuwe auto gaat u doorgaans een contract aan voor gemiddeld 36 tot 60 maanden. Bij occasion private lease is het gebruikelijker om de auto voor een kortere periode te leasen, dat kan al vanaf 12 maanden. Zo kunt u na een jaar beslissen of u de auto nogmaals wilt private leasen of dat u deze wilt inruilen voor een nieuwere of grotere bijvoorbeeld.

Snel leverbaar: doordat wij de occasions al op voorraad hebben, kunt u binnen korte tijd na de aanvraag al achter het stuur stappen van de auto. Zo kunt u doorgaans al binnen 2-3 weken rijden!

Occasions met een betrouwbare achtergrond: de occasions die u bij ons kunt private leasen zijn door ons onderhouden. Hierdoor kennen wij de auto’s en weten we precies wat er qua onderhoud en reparatie aankomt. Zo kunt u rekenen op een betrouwbare occasion, waardoor u tegen een scherper all-in maandtarief niet hoeft in te leveren op kwaliteit!

Keurmerk Private Lease: voorkom onaangename verrassingen dankzij het Keurmerk Private Lease. Hiermee weet u zeker daat u zorgeloos kunt genieten van uw private lease auto. Een aantal voordelen als u een occasion private leaset met dit keurmerk: de algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de consumentenbond, een transparant contract en 14 dagen bedenktijd.

Als zakelijk rijder geïnteresseerd in occasion lease?

Occasion lease kan ook interessant zijn voor de zakelijke rijder en ZZP'ers. Benieuwd of en hoe occasion lease bij uw business past? Lees het op onze pagina speciaal voor de zakelijke rijder!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1