Ontstaan vanuit de autobranche

Broekhuis Lease is, anders dan veel andere leaseaanbieders, ontstaan vanuit de autobranche. Aan die jarenlange ervaring danken wij onze uitstekende kennis van zaken. Wij hebben echt verstand van auto's, mobiliteit en autoregelingen en gebruiken dit om uw wagenpark optimaal te beheren en u goed te adviseren.

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd en sluit naadloos aan op uw wensen. Als universele leasemaatschappij opereren wij merkonafhankelijk en bieden wij alle mogelijke vormen van leasing en wagenparkbeheer aan.

Zakelijke leasevormen

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd. Wij bieden diverse zakelijke leasevormen aan zodat er altijd eentje is die bij de wensen van u en uw bedrijf passen.

Operational lease

Operational lease is een van de meest voorkomende leasevormen. U kunt het zien als een vorm van lange termijn autoverhuur omdat u de auto aan het einde van de termijn weer inlevert. Bij operational lease nemen wij de investering van de auto voor onze rekening. Wij zijn dus juridisch eigenaar van de auto met alle risico’s die hieraan verbonden zijn.

Financial lease

Financial lease is een zakelijke leasevorm waarmee u een auto aanschaft voor uw bedrijf. De aankoopsom wordt door Broekhuis Lease gefinancierd, maar u wordt wel direct de economische eigenaar van de door u geleasete auto. U betaalt de auto niet in één keer, maar in maandelijkse termijnen. U koopt de auto dus als het ware op afbetaling.

Andere zakelijke leasevormen

De twee belangrijkste en meest voorkomende leasevormen zijn dus operational lease en financial lease. Maar uiteraard kunnen wij u ook diverse andere zakelijke leasevormen aanbieden. Wellicht past een van deze leasevormen beter bij u of uw bedrijf. Neem contact op met één van onze adviseurs of lees meer over onze verschillende leasevormen.

Wagenparkbeheer

Als wagenparkbeheerder zijn wij u bij Broekhuis Lease graag persoonlijk van dienst. Wij leveren maatwerkoplossingen voor uw wagenpark, het is zelfs mogelijk dat wij alles voor u uit handen nemen. Door onze persoonlijke aanpak kunt u altijd terecht bij een vaste accountmanager of leaseadviseur. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer over zakelijke occasion lease

Aangezien de auto niet gloednieuw is, kan occasion lease vaak iets voordeliger uitpakken. Bovendien biedt het meer flexibiliteit in de looptijden. Dit maakt het voor nieuwe medewerkers met een jaarcontract aantrekkelijker om voor occasion lease te opteren. Mocht de medewerker na afloop van zijn jaarcontract blijven, dan is het doorgaans mogelijk om het leasecontract voor dezelfde auto te verlengen. Meer weten over zakelijke occasion lease?

Wagenparkscan

U wilt een wagenpark dat klaar is voor de toekomst? Alles goed geregeld, veilig en vertrouwd? Met een Wagenparkscan analyseren wij uitgebreid uw wagenpark. Hierbij gaan wij dieper in op alle kostencomponenten van het wagenpark en de effiency in het beheer van dit wagenpark.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1