Private lease; voor een vast bedrag onbezorgd autorijden

Met private lease kunt u voordelig en zorgeloos autorijden! Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een nieuwe auto of een occasion. In dit vaste maandbedrag zijn kosten voor onder andere onderhoud, reparaties, pechhulp, all-risk verzekering en belasting inbegrepen. En rijdt u onverhoopt schade? Dan hoeft u enkel het eigen risico te betalen.

Voordelen private lease

Voordelen private lease

Met private lease hoeft u geen spaargeld in te leggen om wél een nieuwe auto te kunnen rijden. En met een vast bedrag per maand voorkomt u onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties.

Private lease aanbiedingen

Private lease aanbiedingen

Eenvoudig, zorgeloos én voordelig! We hebben het hele jaar door diverse private lease aanbiedingen. Zo kunt u op ieder gewenst moment extra voordelig beginnen met het private leasen van een auto!

Occasion private lease

Een occasion leasen

Naast het leasen van gloednieuwe auto’s kunt u ook kiezen voor het private leasen van een occasion. Tweedehands auto’s zijn al ingereden, waardoor we ze extra scherp geprijsd kunnen aanbieden.

Wat is private lease en past dit bij u?

Voordat u begint met private leasen (door sommigen ook privé leasen genoemd) is het verstandig om precies te weten wat private leasen is. Hoe gaat het private leasen in zijn werk, wat zijn de voordelen en nadelen, past private lease bij u en waar moet u op letten bij het afsluiten van een leasecontract? We leggen het u graag uit!

Wat is private lease
Reviews private lease

Wat zeggen klanten over Broekhuis Lease

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. We horen dan ook graag hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn we trots en elke kritische noot wordt serieus genomen. Zo kunnen we op gerichte wijze onze service elke dag een stukje beter maken.

Aanbod en Keurmerk Private Lease

Broekhuis Lease is nauw verweven met de activiteiten van de Broekhuis dealers. Daardoor kunnen we veel services binnenshuis aanbieden, denk aan onderhoud, reparatie en schadeherstel! Eén groot verschil: hoewel Broekhuis 19 merken vertegenwoordigt, opereert Broekhuis Lease merkonafhankelijk. Zo kunt u rekenen op een extra ruim en divers aanbod. En dankzij de vele mogelijkheden is er altijd een passend leasecontract voor u.

Daarnaast kunt u rekenen op eerlijke, persoonlijke en flexibele service. Al onze private lease producten zijn dan ook gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease. Kortom, u weet altijd waar u aan toe bent.

Aanbod private lease

Hoeveel kan u private leasen?

Met behulp van onze eenvoudige rekentool kunt u snel een inschatting krijgen van uw maandelijkse maximale leasebedrag. Het bedrag dat u maximaal kunt leasen is afhankelijk van o.a. uw financiële situatie. Bereken het zelf en ontvang een indicatie van uw maximale leasebedrag!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1