Is het private leasen van een elektrische auto iets voor u?

Elektrisch rijden is helemaal van deze tijd, waarin CO2 reductie een belangrijk thema is. Doordat elektrisch rijden gelijkstaat aan (lokaal) emissievrij rijden, is een elektrische auto private leasen minder belastend voor onze leefomgeving en het milieu. Twijfelt u over een elektrische auto? Met private lease hoeft u niet meer te twijfelen. We leggen het uit!

Waarom een elektrische auto private leasen

Vaak twijfelen mensen over de aanschaf van een elektrische auto. Waarom? Omdat de elektrische auto ‘duurder’ is dan een auto met verbrandingsmotor en omdat de restwaarde nog onzeker is. Beide factoren spelen geen rol bij het private leasen van elektrische auto, want zaken als aanschaf en restwaarde komen voor onze rekening als leasemaatschappij. Deze hogere lasten worden voor ons als leasemaatschappij weer gecompenseerd door lagere onderhoudskosten. Hierdoor kunnen we u als klant gelijke private lease tarieven bieden voor elektrische auto’s als voor auto’s die rijden op benzine.

Wat zijn de voordelen?

Voor een vast all-in tarief per maand rijdt u een gloednieuwe elektrische auto. U heeft dan geen omkijken naar:

     Onderhoud & reparatie

     Verzekering

     Afschrijving & restwaarde

     Pechhulp abonnement

     Belastingzaken

Brandstof versus elektriciteit private lease

Brandstof versus elektriciteit

Daarnaast heeft u met een elektrische auto niet te maken met de fluctuerende brandstofprijzen. U profiteert van energieprijzen die ten opzichte van brandstofprijzen een stuk lager zijn. Het laden van uw elektrische auto kan op verschillende manieren; zo kunt u via het stopcontact laden of een laadpaal bij u thuis installeren. Ook kunt u kiezen voor een abonnement waarmee u uw auto bij openbare laadpalen en snellaadstations kunt opladen.

Laadoplossingen aan huis

Wilt u een laadoplossing aan huis? Welke laadoplossing ook bij u en uw elektrische auto past, de adviseurs van Broekhuis staan voor u klaar met persoonlijk advies. In een persoonlijk adviesgesprek zetten we de verschillende laadoplossingen op een rij en geven we een eerlijk en passend advies. Keuze gemaakt? Dan kunt u vertrouwen op een vakkundige en veilige installatie dankzij onze samenwerking met groenopladen.nl, een professioneel installatiebedrijf met de juiste certificering.

Aanschafsubsidie

Sinds 1 juli 2020 stelt de overheid een aanschafsubsidie voor elektrische auto’s beschikbaar voor particulieren die een elektrische auto gaan private leasen. In 2023 bedraagt de subsidie voor een elektrische auto € 2.950. Private leaset u een tweedehands elektrische auto? Dan bedraagt de subsidie € 2.000. Dit bedrag krijgt u op uw rekening gestort.

Voorwaarden: de subsidie is van toepassing op het private leasen van een elektrische auto met een actieradius van minimaal 120 km, met een cataloguswaarden tussen de € 12.000 en € 45.000, en een private lease contract voor minimaal 4 jaar.

Ontdek ons aanbod elektrische private lease auto’s

Bij Broekhuis Lease vindt u doorgaans een ruim en divers aanbod aan elektrische auto’s. Denk bijvoorbeeld aan auto’s van de merken Audi, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1