Broekhuis is uw partner in e-Mobility

De elektrische auto is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet zo gek, als u bedenkt dat elektrisch rijden steeds goedkoper en toegankelijker wordt. Ook het laadpalennetwerk is inmiddels naast de elektrische auto onderdeel geworden van ons straatbeeld. Maar welke manier van elektrisch rijden past bij u? Dit kan namelijk op vele verschillende manieren. Maar welke manier van elektrisch rijden u ook kiest: Broekhuis is uw partner in e-Mobility.

Ruim en divers aanbod

Als er één branche is die nooit stilstaat, dan is het de autobranche wel. Elk merk heeft zo zijn eigen benadering van de toekomst, maar één ding is voor elk merk hetzelfde: de uitbreiding in het aanbod van hybride en volledig elektrisch aangedreven modellen. Als officieel dealer van 16 automerken bent u bij Broekhuis aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands elektrisch auto’s en elektrische bedrijfswagens.

Welke manier van elektrisch rijden past bij u?

Of het een mild hybride auto (range extenders - EREV), plug-in hybride auto (PHEV) of volledig elektrische auto is; bij Broekhuis kunt u terecht voor eerlijk en passend advies op het gebied van elektrisch rijden.
Met een mild hybride auto kunt u niet volledig elektrisch rijden, deze aandrijving dient alleen ter ondersteuning van de verbrandingsmotor. Een plug-in hybride auto maakt het mogelijk om gemiddeld tot ongeveer 50 kilometer volledig elektrisch te rijden. Heeft u een langere reis voor de boeg, dan schakelt de brandstofmotor in. Daarentegen rijdt u met een 100% elektrische auto enkel op elektriciteit. De actieradius verschilt echter per elektrisch model.

Voordelen van thuisladen

Stelt u het zich eens voor: nooit meer in de rij bij een pomp. Met een thuislader voor uw elektrische auto kunt u de accu van uw auto opladen terwijl u thuis aan het koken of het nieuws aan het kijken bent. U hoeft alleen de stekker in de auto te steken en het laden kan beginnen. Sinds 2019 werkt Broekhuis samen met 50Five, waardoor we u altijd een passende thuislader kunnen bieden. Gaat u voor een laadpaal of een laadsysteem aan de muur?

Voordelen van elektrisch rijden

De nieuwe technologie die conventionele aandrijftechnieken moet doen vergeten, kent zowel voor- als tegenstanders. Logisch ook, door de decennia heen zijn we allemaal zo gewend en gehecht geraakt aan de tot in perfectie doorontwikkelde brandstofmotoren, dat loslaten soms moeilijk is. Daarentegen zijn er vele voordelen van elektrisch rijden te noemen ten opzichte van rijden met een auto die aangedreven wordt door een brandstofmotor:

Kosten
De aanschafkosten zijn steeds meer vergelijkbaar met die van auto’s met een verbrandingsmotor. Dankzij laadmogelijkheden aan huis kunt u tot de helft goedkoper ‘tanken’ waardoor uw voordeel bij meer kilometers steeds verder oploopt.

Duurzaam
Dankzij minder uitstoot draagt u met elektrisch rijden een steentje bij aan een schoner milieu. Daarbij heeft een elektrische auto minder onderhoud nodig, doordat er minder slijtage gevoelige onderdelen aan boord zijn.

Toekomst
Met een elektrische auto bent u klaar voor de toekomst. Zo weet u zeker dat u ook in iedere milieuzone van grote steden en natuurgebieden welkom bent. Daarbij bespaart u nu met elektrisch rijden op de wegenbelasting, waardoor u kunt blijven investeren in de toekomst.

Comfort
De enorme stilte, souplesse en het feit dat u altijd, onder alle omstandigheden meer dan genoeg power ter beschikking heeft zijn redenen om over te stappen naar elektrisch rijden. Ook kunt u steeds meer kilometers afleggen op één volle accu. Toch onderweg opladen? Knoeien bij de brandstofpomp is verleden tijd, u hoeft enkel een stekker aan te sluiten.

Elektrische bedrijfswagens in alle soorten en maten

Een elektrische bedrijfswagen biedt belangrijke voordelen, zowel voor uw bedrijf als het milieu. Maar hoe kiest u de juiste elektrische bedrijfswagen? En hoe zorgt u voor een passende inrichting? Bij Broekhuis bieden we u de ideale ‘one-stop-solution’. Wij zijn officieel dealer van 5 merken elektrische bedrijfswagens en helpen u met een op maat gesneden bedrijfswageninrichting. 

Private lease een elektrische auto

Met private lease heeft u geen omkijken naar het onderhoud, eventuele reparaties, de verzekering en belastingzaken. Maar ook de aanschafprijs en restwaarde spelen geen rol meer bij de overweging voor een nieuwe auto. Kies daarom nu voor het private leasen van een elektrische auto en begin met duurzaam rijden!

Onbezorgd en duurzaam ondernemen

Een elektrische auto zakelijk leasen biedt meerdere voordelen. Het is fiscaal aantrekkelijk, terwijl elektrisch rijden ook beter is voor het milieu. De rijervaring in een elektrische auto is bovendien geweldig. Bij Broekhuis profiteert u van een groot aanbod aan elektrische auto’s en beantwoorden we al uw vragen over het zakelijk leasen van een elektrische auto.   

Veelgestelde vragen rondom elektrisch rijden

Wilt u meer weten over de actieradius, laadmogelijkheden en de kosten van elektrisch rijden? We hebben enkele veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord.

Hoe ver kan ik rijden met een elektrische auto?

Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig, dit verschilt namelijk per accupakket en hangt ook nog af van andere variabelen zoals uw rijstijl en de weersomstandigheden.
Lees meer over de actieradius

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Hoe werkt het opladen van een elektrische auto?

Het opladen van een elektrische auto werkt eigenlijk hetzelfde als het opladen van uw telefoon of laptop. Hoe snel de auto oplaadt is afhankelijk van de laadpaal en andere variabelen.
Zo werkt het opladen

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Is thuisladen mogelijk met een laadpaal?

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan is een laadpaal aan huis wellicht de ideale laadoplossing voor u. Broekhuis adviseert over en levert diverse laadpalen en laadpassen.
Ontdek de laadmogelijkheden

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Wat kost elektrisch rijden?

Wat elektrisch rijden kost hangt af van het type auto, uw rijstijl, de weersomstandigheden en andere zaken. We hebben aanschafkosten, tank/laad kosten en andere kosten vergeleken.
De kosten op een rij

Is uw vraag voldoende beantwoord?
Broekhuis is uw partner op het gebied van elektrisch rijden!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1