Naast de verkoop van nieuwe auto’s en occasions bent u bij ons ook aan het juiste adres voor officieel merkonderhoud en reparatie. Als klant van Broekhuis kunt u rekenen op kwaliteit en specialistische vakkennis. Daarbij werken wij dagelijks hard aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant'. Mogen wij u binnenkort in één van onze werkplaatsen verwelkomen voor merkonderhoud of reparatie?

Waarom kiest u voor onderhoud bij de dealer? Dat leggen we u graag uit aan de hand van drie beloftes die wij u doen.
Onderhoud bij Broekhuis

Transparante werkwijze

Allereerst beloven wij u transparantie in onze werkplaats. Zo voeren wij merkonderhoud en reparatie enkel uit wanneer dit echt nodig is. Daarbij kunt u rekenen op eerlijk advies, duidelijke afspraken en een kostenindicatie voorafgaand aan de werkzaamheden. Daarnaast worden bij een aantal merken foto’s gestuurd van de te vervangen onderdelen. Deze onderdelen kunnen wij op uw verzoek bewaren om aan u te laten zien en toe te lichten wanneer u uw auto komt ophalen.

Vakkundig, snel en trefzeker merkonderhoud

Doordat onze technici merk-specialistisch opgeleid zijn en de werkzaamheden uitvoeren met specialistische apparatuur, kunt u in onze werkplaatsen rekenen op vakkundige, snelle en trefzekere service.
Wij kunnen officieel merkonderhoud bieden voor de volgende merken

Garantie op merkonderhoud

Met het laten uitvoeren van officieel merkonderhoud verzekert u uzelf van onbezorgde mobiliteit. Onze technici voeren het merkonderhoud altijd uit volgens fabrieksvoorschriften, daarbij gebruikmakend van originele onderdelen. Daardoor behoudt u de zekerheid van de fabrieksgarantie. Daarbij heeft u garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren en op alle originele onderdelen die tijdens de werkzaamheden zijn gemonteerd.

Betaalbaar onderhoud

Goed en betaalbaar onderhoud
Dankzij ons officiële dealerschap kunnen wij u merkonderhoud en reparatie bieden volgens fabrieksvoorschriften. Bij duurdere reparaties kan het soms voordeliger zijn om universele of gebruikte onderdelen te gebruiken. Indien mogelijk en door u gewenst bieden wij dit alternatief aan.

Valt het reparatiebedrag tegen? Dan mag u hier ook altijd naar vragen bij onze service adviseurs. Wij denken graag met u mee in goed en betaalbaar onderhoud.

Gratis pechhulpservice

Komt u onverhoopt onderweg met pech langs de weg te staan? Ook dan kunt u rekenen op de medewerkers van Broekhuis. Met onze pechhulpservice staan wij namelijk ook graag buiten onze werkplaatsen voor u klaar. Heeft u door ons (merk)onderhoud laten uitvoeren? Dan kunt u zelfs kosteloos vertrouwen op deze mobiliteitsservice tot de volgende onderhoudsbeurt.

Mobiliteit is mensenwerk

Toenemende Europese eisen, elektrificatie en zaken als connectiviteit maken dat voertuigen steeds geavanceerder zijn. Daarom volgen onze medewerkers continu opleidingen en cursussen zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en kwaliteitseisen.

Daarbij zijn onze medewerkers zich er altijd van bewust dat mobiliteit mensenwerk is en zal blijven. Daarom werken zij dagelijks hard om u het gevoel van thuiskomen te geven in onze vestigingen.

Mobiliteit

Software-updates
Hebben wij software-updates van de fabrikant ontvangen voor uw auto? Dan kunnen wij deze tijdens het merkonderhoud vaak kosteloos uitvoeren. Dankzij deze updates blijft uw auto zo veilig, zuinig én schoon mogelijk functioneren, wat dan weer bijdraagt aan een positief effect op het gebruik en de levensduur van uw auto.

Terugroepacties
Ook kunnen wij snel schakelen wanneer de fabrikant een fout in de fabricage van uw voertuig constateert. Om de fout te herstellen wordt uw voertuig teruggeroepen naar de werkplaats, waarbij de werkzaamheden altijd gratis zijn voor u als klant. De meeste terugroepacties kunnen wij verhelpen zonder dat u daarvan hinder ondervindt.

Voor vakkundig, snel en trefzeker merkonderhoud bent u bij Broekhuis aan het juiste adres!
Broekhuis Airco Service

Broekhuis Airco Service

Ook voor het onderhoud van een algemeen gebruikt product zoals de airco kunt u in de werkplaatsen van Broekhuis terecht. De airco van uw auto heeft het hele jaar door veel te verduren, van stof en vuil tot aan het harde werken om de auto ook zomers koel te houden. Kom 1 keer in de 3 jaar naar onze werkplaats voor de Broekhuis Airco Service!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1