Broekhuis is uw officiële Opel dealer

Zoekt u een gebruikte of gloednieuwe Opel? Zoekt u een werkplaats waar uw Opel volgens fabrieksvoorschriften onderhouden wordt? Ontdek de actuele voorraad, private lease aanbod en onze service op het gebied van APK, onderhoud en reparatie voor Opel.

Werkplaats

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie voor uw Opel. Plan nu online uw afspraak in!

Opel dealer

Opel private lease

Dankzij het private leasen van een Opel kunt u zonder eenmalige grote uitgave genieten van deze prettige auto’s.

Opel private lease

Vestigingen

Broekhuis heeft 16 Opel vestigingen voor aanschaf en onderhoud van Opel.

Opel vestigingen

Opel bij Broekhuis

Opel, opgericht in 1862 in Duitsland, begon als fabrikant van naaimachines en fietsen voordat het in 1899 overstapte op auto's. Als dochteronderneming van General Motors vanaf 1929 groeide Opel uit tot een belangrijke Europese autobouwer. Tegenwoordig richt Opel zich sterk op elektrische mobiliteit, met modellen zoals de Corsa-e en Mokka-e, en blijft het merk innoveren op het gebied van duurzaamheid en moderne technologie.

Opel Bedrijfswagens

Bedrijfswagens van Opel

Bij Broekhuis vindt u dé Opel-bedrijfswagen die perfect aansluit bij uw wensen. Of u nu kiest voor een splinternieuw model met de nieuwste technologieën en innovaties, of een betrouwbare tweedehands optie, we helpen u bij het maken van de beste keuze. Onze nieuwe Opel-bedrijfswagens bieden krachtige motoren, zuinig brandstofverbruik en geavanceerde veiligheidsfuncties.

De zorgvuldig geïnspecteerde occasion bedrijfswagens bieden dezelfde betrouwbaarheid en duurzaamheid tegen een aantrekkelijke prijs. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met professioneel advies en flexibele financierings- en leaseopties. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op en ontdek de Opel-bedrijfswagen die bij u past.

Opel Onderhoud

Onderhoud & Reparatie

Bij Broekhuis Opel kunt u terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Opel. Plan nu snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Opel Occasions

Nieuws van Broekhuis Opel

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Broekhuis Opel. Van de nieuwste Opel’s tot service-updates en meer!

Opel Jaarbeurt

Broekhuis Jaarbeurt

Ideaal onderhoud met extra voordelen voor uw Opel die 3 jaar of ouder is en waarmee u minder dan 20.000 kilometer rijdt per jaar!

Private lease de Mokka-e. Op voorraad

Acties

Bij Broekhuis Opel bent u aan het juiste adres voor extra voordeel! Houd daarom onze acties in de gaten.

Uitgelicht bij Broekhuis Opel

Opel Vakantie Check & Go 

Maak uw Opel klaar voor de zomer

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1