Een nieuwe Opel voor een vast bedrag per maand

Wilt u een nieuwe Opel rijden zonder in één keer een fors bedrag ervoor neer te leggen? Dat kan met het private leasen van een Opel bij Broekhuis Lease! U rijdt een gloednieuwe Opel tegen een vast all-in maandbedrag, waarbij kosten voor onderhoud, reparatie, verzekeringen en belastingen inbegrepen zijn! U hoeft alleen nog maar te tanken of laden.

Een greep uit onze modellen

Opel Corsa

Opel Corsa private lease

Opel Mokka

Opel Mokka private lease

Opel Crossland

Opel Crossland private lease

Opel Mokka-electric

Opel Mokka-electric private lease

Waarom een Opel private leasen?

Een Opel staat bekend om zijn comfort en goede rijeigenschappen. De nieuwe modellen zijn zelfs comfortabeler, sportiever, krachtiger én innovatiever dan ooit! Wilt u zorgeloos rijden in een splinternieuwe Opel? Kies dan voor Opel private lease! Waarom? We zetten een aantal voordelen op een rij:

 Een nieuwe Opel rijden

 Geen variabele kosten zoals onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekering en belasting

 Een vast all-in maandtarief

 U betaalt alleen nog voor het tanken of laden

 Geen grote investering

 Zekerheid dankzij Keurmerk Private Lease

Hoe werkt het private leasen van een Opel?

Hoe werkt het private leasen van een Opel?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijplezier in een nieuwe Opel! Maar hoe werkt het private leasen dan? We leggen het u uit.

Allereerst zoekt u de Opel uit die u wilt private leasen; wordt dit bijvoorbeeld de Opel Corsa, Opel Astra of misschien een Opel Mokka-e? Dan stelt u in onze online calculator het maandbedrag samen door de looptijd van het contract te bepalen en het aantal kilometers dat u wilt rijden per jaar. Kiest u daarnaast nog voor een andere kleur auto, extra opties en het Broekhuis Zeker Pakket? Dan heeft dit invloed op het maandbedrag.

Heeft u de Opel naar wens samengesteld? Dan gaan onze adviseurs voor u aan de slag om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. Daarna zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken; uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met de lease adviseur de leaseovereenkomst ondertekenen, waarna u binnen no-time met uw nieuwe Opel bij één van onze dealervestigingen wegrijdt!

Opel private lease occasion

Opel private lease occasion

Wist u ook dat u een jong gebruikte Opel kunt private leasen? Hiermee rijdt u al binnen twee weken tegen een extra scherp all-in maandtarief!

Opel private lease aanbod

Ontdek het ruime aanbod

Private lease de Opel Crossland, Opel Corsa-e of een Opel Astra Plugin Hybrid tegen een all-in maandtarief en begin met onbezorgd genieten van uw auto.

Opel private lease

Twijfelt u nog over private lease?

Weet u nog niet of private lease bij u past? We helpen u graag! Op onze private lease oriëntatiepagina vindt u meer info over private lease!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1