Reparaties en onderdelen voor uw Opel

Opels zijn tegenwoordig steeds meer ‘fun to ride’, maar staan van oudsher ook bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Als Opel-rijder weet u dat als geen ander. Toch is er ook aan een Opel wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Officieel merkdealer van Opel

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Opel bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van Opel, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw Opel, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Opel Mokka-E
Corsa-e Drive Mode

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Opel en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw Opel door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als officiële Opel-dealer maken we bij het repareren van uw auto meestal gebruik van originele Opel-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de onderdelen. Op originele Opel-onderdelen en accessoires die wij voor u monteren, krijgt u 1 jaar garantie.  

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Als merkdealer bieden wij u namens Opel een voordelig en duurzaam alternatief voor nieuwe onderdelen: ruilonderdelen uit het Circular Economy-assortiment van Opel. Deze onderdelen zijn gereviseerd volgens een strikt proces en komen altijd van de Opel-dealer. Ze zijn zo goed als nieuw, maar zijn tot circa 50% voordeliger. En dat terwijl u er gewoon 1 jaar garantie op krijgt! Als Opel-dealer bieden we u deze mogelijkheid graag. We denken altijd met u mee. Ook als het gaat om de kosten.

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Opel aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt doordat we veel Opel-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw Opel vakkundig repareren.

Opel remblokken

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Opel? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Opel-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1