Volvo; de auto van morgen

Het is algemeen bekend dat Volvo bekend staat om veiligheid. Eén van de belangrijkste uitvindingen op dat gebied is de driepuntsgordel, waarmee talloze levens zijn gered. Maar ook nieuwe technieken zoals Pedestrian Detection, spelen een rol in het verbeteren van de verkeersveiligheid. Zo denkt Volvo niet alleen aan de veiligheid van u als bestuurder, maar ook aan die van andere verkeersdeelnemers.

Wij geloven dat zorg voor het milieu ook goed is voor onze klanten. Daarom maken wij wat het beste is voor het milieu - niet wat het beste is voor een test. Onze planeet heeft z’n beperkingen - ons brein niet. De mensen worden bewust door de milieu-innovaties van Volvo en willen die ook in hun auto.

Volvo C40 Recharge

Onderhoud & Reparatie

Bij Broekhuis Volvo kunt u terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Volvo. Plan nu snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Volvo XC40

Care by Volvo

Het flexibele alles-in-een-abonnement van Volvo, waarmee u kiest voor het rijden in de nieuwste Volvo’s, net zolang als u wilt.

Volvo S90

Nieuws van Broekhuis Volvo

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Broekhuis Volvo. Van de nieuwste Volvo’s tot service-updates als VPS en meer!

 

Volvo V60

Acties

Bij Broekhuis Volvo bent u aan het juiste adres voor extra voordeel! Houd daarom onze acties in de gaten.

 

Uitgelicht bij Broekhuis Volvo

Volvo Ultieme Veiligheidstest

Vind uw Volvo

1