Een nieuwe Volvo rijden voor een vast bedrag per maand

Met Volvo private lease kunt u onbezorgd genieten van uw nieuwe Volvo. Zonder uw spaargeld aan te breken heeft u de keuze uit ons gehele aanbod aan nieuwe Volvo’s. Deze stelt u vervolgens geheel naar wens samen om daarna voor een bepaalde periode een vast all-in maandbedrag te betalen. Zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en pechhulp zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog te tanken of te laden én te genieten. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

Een selectie uit ons Volvo aanbod

Volvo XC40

Volvo XC40 private lease

Volvo V40

Volvo V40 private lease

Volvo V60

Volvo V60 private lease

Volvo C40

Volvo C40 private lease

Dit is inbegrepen bij het private leasen van een Volvo

Een Volvo staat bekend om zijn innovatieve en veilige karakter. De nieuwe modellen zijn dan ook allemaal uitgerust met zaken die uw veiligheid positief beïnvloeden en verkrijgbaar met brandstofmotor en/of elektrische aandrijving. Wilt u zorgeloos genieten van al het moois dat Volvo te bieden heeft? Kies dan voor het private leasen van een Volvo bij Broekhuis. Dit is namelijk allemaal inbegrepen in een vast all-in maandtarief:

 All-risk verzekering

 Volvo Card (Volvo Assistance & andere aanbiedingen)

 Onderhoud, reparatie en vervangend vervoer

 Volvo Card (Volvo Assistance & andere aanbiedingen)

 24/7 pechhulp in Europa

 Broekhuis Lease draagt het officiële Keurmerk Private Lease

Hoe werkt het private leasen van een Volvo?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis

Kwaliteit staat voorop, daarom staan onze lease adviseurs voor u klaar met deskundig advies passend bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarnaast profiteert u met het private leasen van een Volvo bij Broekhuis Lease ook van de volgende zaken:

  • U rijdt een gloednieuwe Volvo
  • U hoeft vooraf geen grote investering te doen
  • Alle services voor uw Volvo vindt u onder één dak
  • Geen variabele kosten voor onderhoud en reparatie dankzij een vast all-in maandtarief
  • U betaalt enkel nog voor het tanken of laden

Naast deze voordelen kunt u bij Broekhuis rekenen op deze vijf zekerheden: flexibiliteit, transparantie, zekerheid, gemak en goed voor de portemonnee.

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden in een nieuwe Volvo. Maar hoe werkt het samenstellen van de auto en het aanvragen van het private lease contract? We leggen het u graag uit.

Allereerst zoekt u de Volvo die u wilt private leasen; wordt dit bijvoorbeeld de Volvo XC40, V60 of C40? Dan stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. Hierin bepaalt u onder andere de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u verwacht gemiddeld per jaar te rijden. Ook kiest u de kleur van de auto, bepaalt u welke extra opties u wilt toevoegen en of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken beïnvloeden het maandtarief. Wanneer u één van deze zaken verandert, dan ziet u het maandtarief direct veranderen.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u de Volvo volledig naar wens samengesteld? Dien dan uw private lease aanvraag online in! Onze specialisten gaan dan direct voor u aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Ook zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken; uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw lease adviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar u uw nieuwe Volvo straks kunt ophalen. Nog even de leaseovereenkomst ondertekenen en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de komende periode!

Volvo private lease occasion

Private lease Volvo occasion

Wist u dat u ook een jong gebruikte Volvo kunt private leasen? Deze auto’s hebben wij op voorraad waardoor u al binnen 2 weken kunt rijden tegen een scherp maandtarief.

Volvo private lease aanbod

Ontdek ons actuele aanbod

Private lease de Volvo XC40, de Volvo V60 of de Volvo C40 tegen een vast all-in maandtarief en begin met onbezorgd genieten van uw nieuwe Volvo.

Volvo private lease

Twijfelt u nog over private lease?

Weet u nog niet zeker of het private leasen van een auto iets voor u is? We vertellen u graag meer over de voordelen, nadelen en mogelijkheden die private leasen biedt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1