Reparaties en onderdelen voor uw Volvo

Volvo’s gaan lang mee en staan bekend als onverwoestbaar. Toch is er ook aan een Volvo wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

De grote betrouwbaarheid van uw Volvo is mede te danken aan de hoge kwaliteit van de originele onderdelen. De garantie die Volvo op zijn onderdelen geeft is dan ook uniek: levenslang! Deze levenslange garantie geldt uitsluitend voor originele Volvo-onderdelen, gemonteerd en vervangen door een officiële Volvo-dealer. Ook geldt hij alleen zolang u uw Volvo in uw bezit heeft. Uitgezonderd van de levenslange garantie zijn onderdelen en accessoires die bloot staan aan normale gebruiksslijtage, zoals accu’s, banden, filters, ruitenwissers, enzovoorts.

*Het is alleen mogelijk aanspraak te maken op deze regeling indien deze na 01-06-2020 gemonteerd zijn.

Volvo C40 Recharge

Officieel merkdealer van Volvo

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Volvo bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van Volvo, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden, zoals de levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen die wij monteren. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw Volvo, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Volvo aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt doordat we veel Volvo-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw Volvo vakkundig repareren.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volvo en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw Volvo door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als merkdealer maken we bij het repareren van uw Volvo meestal gebruik van originele Volvo-onderdelen. U profiteert daarmee van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de originele onderdelen.

Volvo reparatie
Klanten contact

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Originele Volvo-onderdelen bieden het voordeel van gegarandeerde kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat we u adviseren om te kiezen voor universele of gebruikte onderdelen bij een reparatie. De garantie daarop is anders dan bij originele Volvo-onderdelen. Vanuit kostenoogpunt kunnen universele of gebruikte onderdelen soms echter gunstiger zijn. Hierin denken we graag met u mee. De beste oplossing bieden voor u als klant: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om het bedrag van een reparatie.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Volvo? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Volvo-dealer vindt u op onze vestigingspagina.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1