Laat onderhoud en reparatie uitvoeren bij Broekhuis als uw officiële merkdealer en reken op fabrieksgarantie, carrosseriegarantie en lakgarantie van onze merken. Deze garantie verschilt per merk en model, let daarom goed op deze voorwaarden bij aankoop van uw nieuwe auto of bedrijfswagen.
Uiteraard bent u bij Broekhuis ook gegarandeerd van persoonlijke service en advies op maat.

Fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie
Als officieel merkdealer voor een ruim aantal merken behoudt u de fabrieksgarantie op uw voertuig als wij het onderhoud en eventuele reparaties uitvoeren volgens fabrieksvoorschriften.

Onze technici zijn namelijk merk-specialistisch opgeleid en gebruiken specialistische apparatuur en originele onderdelen om uw voertuig in topconditie te houden, geheel volgens fabrieksgarantie.

Lakgarantie

Lakgarantie
Indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten kan u vaak rekenen op lakgarantie. Deze lakgarantie is per merk anders geregeld. Let daarom goed op bij uw aankoop.

Als officiële dealer voor veel automerken en bedrijfswagen merken kunnen wij de lak herstellen, geheel volgens fabrieksvoorwaarden. Zo behoudt u het recht op lakgarantie.

Carrosseriegarantie

Carrosseriegarantie
Roestschade die ontstaan is van binnenuit, dus zonder invloeden van buitenaf, wordt vaak gedekt door carrosseriegarantie. Indien er een carrosseriedeel hersteld moet worden kunnen onze technici dit snel en vakkundig herstellen.

Betreft het een merk waarvan wij officieel dealer zijn en voeren wij het herstellen volgens fabrieksvoorwaarden uit? Dan behoudt u de geldende carrosseriegarantie.

Garantie op arbeidstijd

Garantie op arbeidstijd
Uw voertuig bij Broekhuis laten repareren betekent dat u kiest voor 100% merkspecialisten. Zo kunnen wij vakkundig, snel en trefzeker een diagnose stellen én repareren.

Naast garantie op nieuw gemonteerde merkonderdelen, ontvangt u bij Broekhuis ook garantie op de benodigde arbeidstijd, waardoor ook de kosten voor de gemaakte arbeidsuren gedekt worden. Deze garantie op arbeidstijd is bij veel aanbieders geen vanzelfsprekendheid, maar in het kader van service vinden wij dit juist wel vanzelfsprekend!

Reparatie & Onderdelen

Reparatie & Onderdelen
Heeft uw voertuig een defect of functioneert iets niet zoals dat wel zou moeten? Voor vakkundige reparaties bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Onze technici zijn merk-specialistisch opgeleid, staan voor u klaar met specialistische apparatuur en kunnen zowel originele onderdelen als universele onderdelen gebruiken voor het herstellen van het defect.

Ga zorgeloos op pad dankzij de garanties van Broekhuis als uw officiële dealer!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1