Broekhuis beweegt mensen, ook op de fiets! Onze fietsenwinkels (Belga Fietsen en Kroone Liefting) onderscheiden zich met een uitgebreide productkeuze, een werkplaats met vakkundige monteurs én de persoonlijke benadering van onze enthousiaste adviseurs. Bovendien kunt u al onze fietsen uitproberen, binnen op onze testbaan of buiten! Wij staan voor u klaar met uitgebreid en deskundig advies, zodat u de fiets vindt die bij u past.

Onderdelen en accessoires

Bij Broekhuis vindt u alles op het gebied van fietsen, onderdelen en accessoires. Van helmen, pompen en sloten tot tassen, kleding en schoenen; u kunt voor alle fietsaccessoires terecht bij Broekhuis. Zelfs voor fietsendragers, kinderstoeltjes, navigatiesystemen en fietstrainers bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u vanuit huis onderdelen of accessoires bestellen? Ga direct naar de webshop van Belga Fietsen of Kroone Liefting.

Fiets kopen? Bezoek onze fietswinkels!

Bekijk in onze winkels de nieuwste modellen en maak een proefrit over onze unieke indoor testbaan. U vindt een breed assortiment aan fietsen, we hebben ruim 3000 fietsen op voorraad! Fiets gevonden? Na de aanschaf van een fiets kunt u bij ons terecht voor het vinden van de juiste accessoires en passend onderhoud.

Kroone Liefting
Rijksweg 137
1906 BG Limmen

Belga Fietsen - Groningen
Sontplein 3b (nabij IKEA)
9723 BZ Groningen

Belga Fietsen - Harkstede
Hoofdweg 31
9617 AB Harkstede

De Bikefitter: een fiets op maat

In een aparte ruimte op de eerste verdieping kunt u terecht bij bikefitter Dirk-Jan Lieuwes. Tegen een aantrekkelijk tarief krijgt u een gedegen en onafhankelijk advies dat voor een perfecte match zorgt tussen berijder en fiets. Met geavanceerde hulpmiddelen verzorgt Dirk-Jan een dynamische fietsmeting. De uitkomsten daarvan zet hij om in het juiste advies wat betreft het:

 • halen van maximaal rendement uit uw prestaties;
 • verhelpen van (pijn-)klachten tijdens het fietsen;
 • verbeteren van de fietshouding op uw huidige fiets;
 • beste aankoopadvies voor een nieuwe fiets.

Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op zijn website.

Lease een fiets

Waarvoor gebruikt u de fiets; voor sport, de kinderen, het werk? Fietsen is gezond, milieuvriendelijker én bespaart brandstofkosten. Maar wie veel fietst, kent ook de ongemakken van een lekke band of bijvoorbeeld slijtage van de remmen. Kortom, als u vaker wilt fietsen dan is een goede fiets onmisbaar.

Een nieuwe fiets is al gauw een investering en dan hebben we het nog niet over het onderhoud, eventuele verzekeringen en reparaties. Om u onbezorgd fietsplezier te garanderen, kunt u bij Broekhuis een fiets leasen. Dat is 100% genieten zonder zorgen! De fiets, het onderhoud én de verzekering zijn dan gecombineerd in één vast maandbedrag. U kunt zowel een fiets privé leasen als via uw werk zakelijk leasen.

Fiets privé leasen

 • Fietsen voor een laag bedrag per maand
 • Geen hoge aanschafwaarde
 • Friesland Lease regelt onderhoud, (casco)verzekering én pechhulp
 • Van e-bikes, speed pedelacs, racefietsen of de stadsfiets: we bieden een ruime keuze
 • Fiscaalvriendelijke lease-oplossingen
 • Snel en eenvoudig geregeld
 • Looptijd van 3 jaar

Binnen 6 stappen uw nieuwe fiets via privé lease:

 • Vind uw droomfiets bij ons in de winkel.
 • Keuze gemaakt? U ontvangt een offerte per mail.
 • Offerte akkoord? Stuur ons de gevraagde gegevens.
 • Gegevens ontvangen? Uw financiële situatie wordt getoetst.
 • Toetsing akkoord? U ontvangt de leaseovereenkomst.
 • Overeenkomst getekend? Dan leveren wij uw fiets!

Fiets zakelijk leasen

De fiets van de zaak is terug, in een nieuw jasje met een heldere wetgeving. Bij een fiets van de zaak gaat de werkgever het leasecontract aan en stelt de fiets ter beschikking aan de werknemer. Van stadsfiets tot elektrische fiets of speed pedelec; alles is mogelijk.

Onbezorgd fietsen tegen een vast laag maandbedrag dat verrekenbaar is met uw brutoloon, waardoor u profiteert van fiscaal voordeel tot wel 35% ten opzichte van de aankoopprijs.

Meer weten? Informeer ernaar bij uw werkgever!

Tip: Kroone Liefting kan uw werkgever informeren en ontzorgen bij het opzetten van een lease constructie voor zijn werknemers.

Fiets verzekering

Wilt u onbezorgd fietsen? Kies dan voor een fietsverzekering! Blijf fietsen met een 3- of 5-jarige verzekering tegen diefstal en eventuele schade. Zowel de fiets als de accessoires kunt u verzekeren. Bij een doorlopende fietsverzekering wordt een tracker op de fiets geplaatst, zodat bij diefstal de kans groter is om de fiets terug te vinden.

Voor een fiets die perfect bij u past, bent u bij Broekhuis aan het juiste adres!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1