Broekhuis is een gecertificeerd Shimano Service Center. In al onze winkels hebben we een gespecialiseerde afdeling met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Dankzij een ruime voorraad aan onderdelen, kunnen onze collega’s u en uw fiets altijd op weg helpen. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen en uitstekende onderhoudsmiddelen.

Echte kennis van fietsen

Het verleggen van grenzen begint bij de keuze van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. Daarom bent u voor passend advies bij een Shimano Service Center aan het juiste adres. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service die alleen de Service Center-dealer zoals Broekhuis Fietsen kan bieden.

Shimano waarborg

U bent verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit dankzij het waarborg van Shimano. Met de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies door en van onze medewerkers blijft uw fiets in topconditie.

Vakkundige werkplaats

Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, uitstekende reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.

De nieuwste producten

Een Shimano Service Center is bovenal een echte trendsetter. Zo vindt u er steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij hen kunt u zich dus als eerste vakkundig laten informeren over de nieuwste producten.

Europees netwerk

Het Shimano Service Center-netwerk treft u aan in geheel Europa. Overal zult u Service Center-dealers aantreffen die beschikken over een ruim assortiment Shimano producten.

Wanneer u de hulp van een Shimano Service Center inschakelt, weet u dat u verzekerd bent van topkwaliteit op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid.

Shimano service center
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1