Flexibel op weg met Broekhuis Autoverhuur

Geen auto of bestelbus in het bezit, maar wel de behoefte aan flexibele en zorgeloze mobiliteit? Een auto of bedrijfswagen huren doet u eenvoudig en voordelig bij Broekhuis! Zonder langlopende vaste contracten kunt u al vanaf één dag een voertuig huren. Bovendien bent u met ons grote en gevarieerde aanbod verzekerd van het juiste voertuig voor de juiste bestemming.

Ruim aanbod verhuurauto's

Personenauto’s, personenbusjes, bedrijfswagens zoals gesloten bestelauto’s of bestelwagens met dubbele cabine; bij Broekhuis kunt u vrijwel elk type auto huren en dezelfde dag nog rijden. Broekhuis Autoverhuur maakt namelijk deel uit van gerenommeerde multimerk dealergroep Broekhuis: dé landelijke specialist in mobiliteitsoplossingen.

De voordelen van een auto of bestelbus huren bij Broekhuis

  • Geen zorgen over onderhoud en verzekering; onze tarieven zijn all-inclusive
  • Wij bieden mobiliteitsoplossingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten
  • Onze huurperiodes zijn flexibel
  • Mogelijkheid tot het verlagen van het eigen risico
  • Dagelijks opzegbaar zonder extra kosten
  • Mét persoonlijk advies op maat!
Auto huren

Een auto of bestelbus huren biedt de oplossing

Meer dan ooit heeft het gebruik van de auto of bestelbus prioriteit en niet zozeer het bezit. Dit komt doordat onze samenleving steeds dynamischer wordt en we onze mobiliteit daar continu op willen afstemmen. Het aantal ondernemers, zzp’ers en freelancers dat in Nederland in beweging is, was nog nooit zó groot. Representatief en comfortabel vervoer voor deze mensen, maar ook voor de particulier, is veelal noodzakelijk. Echter, niet per se elke dag. En dan is het jammer om te moeten betalen voor iets dat op dat moment niet in gebruik is, toch? Een auto of bestelbus huren biedt de oplossing.

Voertuig huren? Al vanaf één dag en dagelijks opzegbaar!

Een auto of bestelbus huren biedt het gemak, het comfort én de flexibiliteit van eigen vervoer, zonder het bezit te hoeven bekostigen. Dat zit zo: u kunt al een auto of bedrijfswagen huren vanaf één dag. Ook weekendtripjes zijn met Broekhuis Autoverhuur gedekt. Sterker nog, het gebruik voor werk, vakanties of andere doeleinden kan tot wel 30 dagen aaneengesloten. U wilt toch langer een auto of bestelbus huren? Dan komt u in aanmerking voor Broekhuis Shortlease: dat is een auto of bedrijfswagen leasen voor minimaal één maand tot wederopzegging.

Huur een auto
Autoverhuur

De garanties van een voertuig huren

Het feit dat u tijdens het voertuig huren uitsluitend betaalt voor het gebruik van het voertuig is reden nummer één om te huren. Daarnaast profiteert u van het zorgeloos sturen in één van onze nieuwste modellen: zo is de autoverzekering te allen tijde inbegrepen. Ook heeft u geen omkijken naar het onderhoud van de auto of bestelbus; de specialisten van Broekhuis Autoverhuur zorgen ervoor dat uw huurauto of gehuurde bedrijfswagen er altijd tiptop bijstaat. Technisch maar óók optisch, zodat u gegarandeerd fris voor de dag komt.

U heeft slechts twee dingen om te doen bij het huren van een Broekhuis auto: tanken / opladen en genieten!

De ideale auto huren op het perfecte moment

En dan is er nog dat andere belangrijke voordeel van het auto huren. Want wie droomt er stiekem niet af en toe van het rijden in een sportauto, cabrio, luxe limousine, stoere SUV of een praktische gezinsauto zoals een stationwagen? Dankzij het ruime aanbod van Broekhuis Autoverhuur is uw droomauto altijd binnen handbereik. Al is het maar voor één dag, een weekend of een hele week… Blijkt na al die sportieve ritjes een comfortabel ruimtewonder toch praktischer? Omruilen was nog nooit zó eenvoudig! Kortom, met het huren van onze modellen rijdt u altijd de ideale auto op het perfecte moment!

Auto huren
Bij Broekhuis Autoverhuur kunt u vrijwel elk type voertuig huren en dezelfde dag nog rijden!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1