Wilt u ook de vrijheid en onafhankelijkheid ervaren die een camper u kan bieden? Of wilt u ontdekken of een campervakantie bij u en uw gezin past, maar wilt u nog niet meteen overgaan tot de aanschaf? Dan kunt u bij Broekhuis Campers een camper huren!

Op reis met een huurcamper

Met een camper kunt u gaan en staan waar u wilt. Daarnaast heeft u tijdens het rijden meer ruimte en voorzieningen dan in de auto, waardoor ook de reis naar uw bestemming een feest wordt. Zodra u instapt, begint het vakantiegevoel! Of uw droomreis nu een avontuurlijke roadtrip of een zonnige strandvakantie is, bij Broekhuis huurt u een camper die voldoet aan al uw wensen. Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg met het kiezen van de beste camper voor uw reis.

Onze huurcampers zijn compleet uitgerust en vakantie klaar. Sommige campers zijn luxe uitgerust: bijvoorbeeld met een luifel, fietsenrek, toiletvloeistof, een parkeerschijf en nog veel meer! Kiest u voor een huurcamper van Broekhuis? Dan heeft u bovendien keuze uit verschillende merken en modellen.

Voordelen van een camper huren

Een camper huren heeft vele voordelen. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij:

  • Vrijheid | Met een huurcamper kunt u gaan en staan waar u wilt. De ene dag blijft u relaxen op de camperplaats, de volgende dag rijdt u naar een natuurgebied voor een wandeltocht of bezoekt u een stad. Met een camper zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Wist u bijvoorbeeld dat u in diverse landen ook in de natuur mag kamperen?
  • Zekerheid | Huurt u een camper bij Broekhuis? Dan kunt u erop rekenen dat deze camper perfect is onderhouden. Hierdoor geniet u van optimaal rijcomfort. Daarnaast zorgt goed onderhoud ervoor dat de kans op pech onderweg minimaal is. Zo kunt u met een gerust hart op reis met uw huurcamper!
  • Comfort | Onze huurcampers zijn altijd compleet uitgerust en vakantie klaar. Sommige campers zijn luxe uitgerust met de meest handige accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luifel, fietsenrek, volle gasfles, brandblusser, verbanddoos, toiletvloeistof, parkeerschijf en nog veel meer. Bent u nog op zoek naar een handig campingservies of een fijne stoel? Die vindt u in onze winkel in Barneveld. Daar vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak. Wel zo handig!
  • Service | Als u een camper huurt bij Broekhuis, kunt u vertrouwen op onze service. Zo bent u altijd welkom om de huurcamper vooraf te komen bekijken in Barneveld. Onze adviseurs denken graag met u mee en kiezen zo de huurcamper die voldoet aan al uw wensen. Bij ons kunt u diverse merken en modellen campers huren. Zo vinden we altijd een camper die bij u past.
  • Rijbewijs B | Alle campers die u bij Broekhuis kunt huren, zijn te besturen met rijbewijs B. Wel zo handig! Onze campers hebben een maximummassa van 3500 kg. Wij vragen van u dat u minstens 2 jaar rijervaring hebt.

Benieuwd naar ons aanbod?

Carado T339

Carado V132

Dethleffs Globeline T 6613

Dethleffs Just 90 T 7052

Dethleffs Just 90 T 6812

Etrusco T 7400

Sunlight T 68 Adventure

Alles wat u nodig hebt om een camper te huren

Voordat u met de huurcamper op pad gaat, vertellen onze adviseurs u alles wat u moet weten voor uw eerste camperreis. Wij laten u zien hoe de diverse functies van de camper werken. Daarnaast leggen we uit hoe u de voorzieningen in de camper op een camperplaats of camping gebruikt. U kunt met al uw vragen bij ons terecht!

Wij raden u aan om voor uw vakantie een (kortlopende) reisverzekering af te sluiten. Hiernaast hebben wij onze campers allrisk verzekerd. Zo kunt u zorgeloos op reis! We raden u ook aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval uw vakantie niet kan doorgaan. Op de website van de Consumentenbond vindt u meer informatie over annuleringsverzekeringen voor uw reis.

Gaat uw camperreis beginnen? Dan kunt u de schone camper met volle brandstoftank bij ons ophalen. Uw eigen auto mag u kosteloos op ons beveiligde terrein parkeren tijdens uw reis!

Bekijk de huurvoorwaarden

Geïnteresseerd in onze huurvoorwaarden? Klik op de knop om ze te bekijken!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1