Campers Barneveld

Adres
Anthonie Fokkerstraat 37
3772 MP Barneveld
location
Openingstijden
  • Verkoop
  • Werkplaats
+ Toon meer
+ Toon meer

Welkom op de pagina van Broekhuis Campers Barneveld. Wij zijn officieel dealer van Hymer, Bürstner en Carado, drie topmerken op het gebied van comfortabel en in stijl kamperen. De aanschaf van een camper is de start van jarenlang plezier. Ons team staat daarom graag voor u klaar. Of het nu gaat om een nieuwe of een occasion camper, onze professionals geven u deskundig advies op maat. Ook na uw aankoop bent u verzekerd van onze optimale dienstverlening. Uw camper blijft in topconditie door de zorg van onze vakbekwame monteurs.

Hymer, Bürstner en Carado

Met de merken Hymer en Bürstner speelt de Broekhuis Campers Barneveld op het hoogste niveau. Hymer stond aan de wieg van het moderne kamperen. Kiest u voor Hymer, dan kiest u voor luxe, kwaliteit, comfort, veiligheid, een complete uitrusting en een camper die jarenlang meegaat.

Gaat u voor een Bürstner, dan gaat u voor ongekende luxe, optimaal rijcomfort en een perfecte wegligging. Zelfs in de wintermaanden kunt u de mooiste reizen maken met een Bürstner camper.

Kiest u voor Carado, dan kiest u voor kwaliteit en jarenlang reisplezier. Carado campers zijn voorzien van betrouwbare techniek en slimme designs. Over elk detail is nagedacht. In het ruime assortiment van Carado vindt u gegarandeerd de camper die voldoet aan al uw wensen.

Ervaar de belevenis

Met een camper heeft u altijd uw huis bij zich, u kunt op een camping terecht en op speciale camperparkeerplaatsen, u kunt in de natuur overnachten, u bent onafhankelijk en komt op plekken waar u anders misschien niet komt. Het is genieten in echte vrijheid. Het beste advies dat we u daarom kunnen geven, is: ga die belevenis ervaren!

Huren kan ook

Wilt u ook de vrijheid en onafhankelijkheid ervaren die een camper u kan bieden, maar wilt u nog niet meteen overgaan tot aanschaf? Of wilt u ontdekken of een campervakantie bij u past? Dan is huren van een camper voor u een goede optie. Ook hiervoor bent u bij Broekhuis Campers Barneveld aan het juiste adres.
 
U bent van harte welkom aan de Anthonie Fokkerstraat 37 in Barneveld.

Graag tot ziens bij Broekhuis Campers in Barneveld.
 
Team Campers Barneveld

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1