Wat is een buscamper?

Een buscamper, ook wel campervan genoemd, is een combinatie van een bus en een camper. Buscampers bieden u vertrouwd rijcomfort, omdat de meeste modellen niet groter zijn dan een standaard bestelbus. U heeft voor het besturen van een buscamper dan ook geen apart rijbewijs nodig.

Voordelen van een buscamper

De buscamper neemt enorm toe in populariteit vanwege het compacte formaat en de wendbaarheid. Maar dat zijn niet de enige voordelen van een buscamper:

  • Met een buscamper heeft u vrijwel alle dagelijkse voorzieningen bij de hand. Zo zitten in de meeste buscampers een keukenblok, een zithoek en een tweepersoonsbed. In sommige buscampers zijn tegenwoordig ook kleine badkamers te vinden.
  • Nog een voordeel van de buscamper is dat hij minder brandstof verbruikt dan andere soorten campers. Dit komt door de meer gestroomlijnde vorm van het voertuig. Ook zijn buscampers relatief licht in gewicht.
  • Daarnaast is het natuurlijk makkelijk dat een buscamper op een gewone parkeerplaats gestald kan worden.

Op reis met een buscamper

Een buscamper biedt u een unieke kampeerbeleving. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, trekt u de schuifdeur en dubbele achterdeur open. Dát is pas buitenleven. Daarnaast heeft u bijna alle dagelijkse voorzieningen bij de hand. De meeste buscampers hebben een klein keukenblok, een zithoek en tweepersoonsbed. Sommige buscampers beschikken ook over een kleine badkamer.

Het compacte formaat en de wendbaarheid zorgen ervoor dat buscampers steeds populairder worden. In de meeste gevallen kunt u uw buscamper kwijt op een gewone parkeerplaats, of soms zelfs in een parkeergarage. Dit is perfect wanneer u bijvoorbeeld een rondreis maakt en onderweg een mooie fiets- of wandelroute tegenkomt. Een buscamper biedt u vrijheid en flexibiliteit op reis.

Een buscamper kopen

Bij ons vindt u de buscamper die aan al uw wensen voldoet. Wij hebben ruim 45 jaar ervaring, dus bij ons bent u verzekerd van service en kwaliteit op het hoogste niveau. Daarnaast zijn wij dealer van Hymer, Bürstner en Carado. Deze merken staan bekend om eersteklas kwaliteit en langdurig reisplezier.

Hymer buscampers

Hymer stond aan de wieg van het moderne kamperen zoals wij dat vandaag de dag kennen. Kiest u voor een Hymer camper, dan kiest u voor kwaliteit, comfort, veiligheid en een camper die jarenlang meegaat. Enkele voorbeelden van Hymer buscampers zijn de sportieve Hymer Free en stoere 4x4 Hymer Venture S.

Bürstner buscampers

Geniet tijdens uw welverdiende vakantie van de vrijheid en luxe die een Bürstner camper u te bieden heeft. Kiest u voor Bürstner dan kiest u voor optimaal rijcomfort en een perfecte wegligging. Een Bürstner buscamper is een investering waar u lang plezier van zult hebben! De Campeo, Lineo en Copa zijn enkele voorbeelden van de sportieve buscampers van Bürstner.

Carado buscampers

Kiest u voor Carado, dan kiest u voor kwaliteit en jarenlang reisplezier. Carado buscampers zijn voorzien van betrouwbare techniek en slimme designs. Over elk detail is nagedacht. De CV-serie van Carado biedt diverse buscampers van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast heeft Carado periodiek spectaculaire editiemodellen, zoals de Camper Van Edition24.

Showroom

Wilt u zelf het gemak van een buscamper ervaren? Bekijk dan hier onze voorraad om te zien welke buscampers u in onze showroom kunt bewonderen. Terwijl u geniet van een kop koffie in onze luxe koffiehoek, horen we graag wat uw wensen zijn. Onze collega’s helpen u graag met de zoektocht naar uw droomcamper!

Onderhoud aan uw buscamper

Ook na aankoop van uw buscamper staan onze collega’s voor u klaar. Wij zijn namelijk een BOVAG gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Daarnaast kunt u voor schadeherstel ook bij ons terecht. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gekwalificeerd om alle werkzaamheden aan uw buscamper uit te voeren.

Kunt u de buscamper van uw dromen nog niet vinden of heeft u specifieke wensen? Wij gaan graag met uw zoekopdracht aan de slag. Onze ervaren collega’s staan voor u klaar.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1