Hoe werkt het nu precies?

Bij het aanschaffen van een nieuwe of een occasion camper zijn er twee opties mogelijk. Of u betaalt de camper meteen af met uw spaargeld of u laat uw camper financieren door een krediet op te nemen. Kiest u voor financiering? Dan kan de Eriba Hymer Group Finance (EHG Finance) in dit geval uitkomst bieden. EHG Finance heeft namelijk een betaalplan dat u de mogelijkheid biedt om direct te gaan genieten van de grenzeloze vrijheid van een camper. Uw droomcamper is dichterbij dan u denkt. Op basis van uw persoonlijke situatie wordt gekeken welk betaalplan het beste aansluit.

De camperfinanciering van EHG Finance stelt u in staat om ook echt de camper van uw dromen te kopen, zonder dat uw zich druk hoeft te maken over uw financiën. Het speciale financieringsconcept voor de camper is ontwikkeld voor (toekomstige) campereigenaren die niet in één keer hun spaargeld willen uitgeven.

Hoe werkt de camperfinanciering?

Het financieringsconcept van EHG Finance werkt eenvoudig. Als u het exacte bedrag weet van de droomcamper die u wilt aanschaffen, kan EHG Finance u een passend financieringsaanbod doen. Het financieringsaanbod hangt af van de geplande gebruiksperiode (looptijd van de camper) en van het gewenste bedrag dat u na vervanging van de camper weer beschikbaar wilt hebben. In overeenstemming met u wordt dan een vast maandbedrag afgesproken. Het maandbedrag bestaat uit de verwachte afschrijving en de rentekosten. Het is geen probleem om uw camperfinanciering langer door te laten lopen of eerder te beëindigen op het moment dat u een andere camper op het oog hebt. Het is ook mogelijk om de aanschaf van de camper deels met uw eigen financiële middelen te financieren.

Voordelen van een camper financieren

U heeft de controle geheel in eigen hand, want u bepaalt zelf voor hoelang de camper gefinancierd moet worden en of u eigen geld in wilt brengen. Kiest u voor een volledige financiering vanuit een krediet, dan kunt u uw spaargeld achter de hand houden voor andere doeleinden of onverwachte uitgaven.

Speerpunten EHG Betaalplan

  • Boetevrij aflossen
  • Looptijd van 12 tot 144 maanden
  • Vaste rente over de gehele looptijd
  • Vaste maandbedragen
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Slottermijn mogelijk op campers

EHG Finance is de financiële dienstverlener van ERWIN HYMER GROUP, een van de grootste en leidende organisaties die actief is in de markt van campers. EHG Finance is onderdeel van FCA Capital Nederland B.V.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een financiering voor uw camper?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1