Wat is shortlease en wat zijn de voordelen?

Shortlease staat letterlijk voor het ‘kort leasen’ van een auto. U sluit hierbij als bedrijf een leasecontract voor een korte, flexibele periode. Een shortleasecontract loopt minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden. Het is per dag opzegbaar. Als u de auto niet meer nodig heeft, dan zit u met uw bedrijf dus niet vast aan lange, vaste looptijden.

Kiezen voor shortlease als bedrijf

Heeft u als bedrijf een of meer auto’s nodig, zonder langlopende verplichtingen? Dan is shortlease zakelijk een ideale oplossing. Bijvoorbeeld als u een auto nodig heeft voor medewerkers die in hun proeftijd zitten of op projectbasis werken. Of misschien bent u ZZP’er en blijft u graag flexibel. Het kan ook zijn dat u al een definitieve leaseauto heeft besteld, maar dat het nog even duurt voordat die arriveert. Zo zijn er tal van voorbeelden denkbaar waarin shortlease uitkomst biedt voor bedrijven.

Gunstig prijsniveau, flexibele looptijd

Shortlease combineert het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de flexibele looptijd van een huurovereenkomst. U beschikt bij ons in een mum van tijd over een uitstekende auto, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Tegelijk loopt u niet of nauwelijks risico dat u daar met uw bedrijf langer aan vastzit dan nodig.

Voordelen van zakelijke shortlease bij Broekhuis:

  • Contractduur vanaf 1 maand
  • Gunstige tarieven (altijd zo scherp mogelijk)
  • Optimale flexibiliteit: per dag op te zeggen
  • Rijden zonder zorgen: verzekeringen en pechhulp inbegrepen
  • Selecteren van een passende auto doet u helemaal zelf
  • Vooraf weet u precies welke auto u krijgt, inclusief foto en kenteken
Shortlease-zakelijk

Zelf uitzoeken van de ideale shortleaseauto

Is eenmaal duidelijk dat shortlease voor uw bedrijf de beste optie is? Dan bepaalt u zelf welke auto u wilt hebben. Merk, grootte, een sedan of stationwagen, een automaat of juist een handgeschakelde auto: u bepaalt alles zelf. Bij Broekhuis heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan merken en modellen. U vindt daardoor altijd een shortleaseauto die perfect bij uw plannen past.   

Rijden zonder zorgen

De shortleaseauto's van Broekhuis zijn goed verzekerd (allrisk, ongevallenverzekering voor inzittenden en buitenlanddekking conform groene kaart). En uiteraard zijn ze perfect onderhouden. Daardoor heeft u met uw shortleaseauto ook recht op pechhulp in binnen- én buitenland. Kortom: shortleasen als bedrijf is rijden zonder zorgen.

Meer weten?

Meer weten over de voorwaarden bij shortlease zakelijk of over onze shortleaseauto’s? Neem dan contact op via het contactformulier. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1