Ruim en divers shortlease aanbod

Geen auto in het bezit, maar wel behoefte aan flexibele en zorgeloze mobiliteit? Wellicht past shortleasen bij u. Zowel voor de zakelijke rijder als de particulier kan shortleasen extra voordelig zijn. En dankzij het ruime en diverse aanbod aan automerken en bedrijfswagenmerken is er altijd een voertuig dat past bij uw wensen, uw werkzaamheden en de omstandigheden. U kunt een voertuig minimaal 1 maand tot wederopzegging shortleasen. Verandert uw situatie tijdens het contract? Dan kunt u het shortleasecontract per dag opzeggen. Zo zit u niet vast aan lange, vaste looptijden.

Shortlease voor de particulier

Als particulier is private shortlease in allerlei situaties een ideale oplossing. Bijvoorbeeld als uw oude auto niet meer te gebruiken is en u een paar maanden moet wachten op een nieuwe. Of misschien moet u wachten op de komst van een definitieve leaseauto. Het kan ook zijn dat u tijdelijk een auto nodig heeft voor woon/werkverkeer of dat u het prettig vindt om een auto een tijdje uit te proberen. Zo zijn er nog meer voorbeelden denkbaar waarin private shortlease uitkomst biedt.

Zakelijk shortleasen

Heeft u als bedrijf een of meer auto’s nodig, zonder langlopende verplichtingen? Dan is shortlease zakelijk een ideale oplossing. Bijvoorbeeld als u een auto nodig heeft voor medewerkers die in hun proeftijd zitten of op projectbasis werken. Of misschien bent u ZZP’er en blijft u graag flexibel. Het kan ook zijn dat u al een definitieve leaseauto heeft besteld, maar dat het nog even duurt voordat die arriveert. Zo zijn er tal van voorbeelden denkbaar waarin shortlease uitkomst biedt voor bedrijven.

Wilt u shortleasen? Reserveer online uw auto!

Met shortlease kiest u voor een leasecontract inclusief een korte, flexibele looptijd. Zo kunt u altijd een voertuig rijden waar u op dat moment het meeste baat bij heeft; past de auto of bedrijfswagen bij uw werkzaamheden, omstandigheden en smaak? Reserveer nu online het door u gewenste voertuig en begin met onbezorgd rijden dankzij shortlease!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1