Wat is shortlease en wat zijn de voordelen?

Shortlease staat letterlijk voor het ‘kort leasen’ van een auto. U sluit hierbij een leasecontract voor een korte, flexibele periode. Een shortleasecontract loopt minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden. Het is per dag opzegbaar. Als u de auto niet meer nodig heeft, dan zit u dus niet vast aan lange, vaste looptijden.

Kiezen voor shortlease als particulier

Als particulier is private shortlease in allerlei situaties een ideale oplossing. Bijvoorbeeld als uw oude auto niet meer te gebruiken is en u een paar maanden moet wachten op een nieuwe. Of misschien moet u wachten op de komst van een definitieve leaseauto. Het kan ook zijn dat u tijdelijk een auto nodig heeft voor woon/werkverkeer, of dat u het prettig vindt om een auto een tijdje uit te proberen. Zo zijn er nog meer voorbeelden denkbaar waarin private shortlease uitkomst biedt.

Gunstig prijsniveau, flexibele looptijd

Private shortlease combineert het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de flexibele looptijd van een huurovereenkomst. U beschikt bij ons in een mum van tijd over een uitstekende auto, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Tegelijk loopt u niet of nauwelijks risico dat u privé langer vastzit aan de auto dan nodig.

 

De voordelen van shortlease privé bij Broekhuis op een rij:

  • Contractduur vanaf 1 maand
  • Gunstige tarieven (altijd zo scherp mogelijk)
  • Optimale flexibiliteit: per dag op te zeggen
  • Rijden zonder zorgen: verzekeringen en pechhulp inbegrepen
  • Selecteren van een passende auto doet u helemaal zelf
  • Vooraf weet u precies welke auto u krijgt, inclusief foto en kenteken
Shortlease-particulier

Zelf uitzoeken van de ideale shortleaseauto

Is eenmaal duidelijk dat private shortlease voor u de beste optie is? Dan bepaalt u zelf welke auto u wilt hebben. Merk, grootte, een sedan of stationwagen, een automaat of juist een handgeschakelde auto: u bepaalt het helemaal zelf. Bij Broekhuis heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan merken en modellen. U vindt daardoor altijd een shortleaseauto die perfect bij u past.   

Rijden zonder zorgen

De shortleaseauto's van Broekhuis zijn goed verzekerd (allrisk, ongevallenverzekering voor inzittenden en buitenlanddekking conform groene kaart). En uiteraard zijn ze perfect onderhouden. Daardoor heeft u met uw private shortleaseauto ook recht op pechhulp in binnen- én buitenland. Kortom: shortleasen als particulier is rijden zonder zorgen.

 

Meer weten?

Meer weten over de voorwaarden bij private shortlease of over onze shortleaseauto’s? Neem dan contact op met ons per telefoon of e-mail. Of stuur een appje via onze WhatsApp Service.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1