Een auto huren voor particulier gebruik

Goedkoop een auto huren kan zowel voor eigenaren van een auto als voor mensen die geen auto bezitten erg handig zijn. Het laatste geval spreekt voor zich: er dient zich altijd wel een moment aan dat een eigen vervoersmiddel meer dan welkom is. Autobezitters opgelet: ook jullie komen in aanmerking voor Broekhuis Autoverhuur. Het kan namelijk maar zo zijn dat u het overgrote deel van de tijd voldoende heeft aan uw eigen wagen, maar bijzondere gelegenheden doen snakken naar meer ruimte of juist meer sportiviteit – afhankelijk van het doel en de bestemming.

Broekhuis Autoverhuur heeft altijd de juiste auto voor elke gelegenheid: van trouwen tot aan verhuizen. Van een zomerse cabriorit tot aan praktisch vakantievervoer, en voor de particulier maar ook voor zakelijk gebruik. Welke auto heeft u morgen nodig?

Particuliere autoverhuur voor elke portemonnee

Parkeertarieven schieten omhoog, terwijl de parkeergelegenheid op veel plekken ernstig tekortschiet. Bovendien heeft niet iedereen dagelijks een auto nodig. Bij Broekhuis Autoverhuur betaalt u uitsluitend voor het gebruik, niet voor het bezit. Handig voor wie weinig rijdt en/of thuis geen plek voor een auto heeft! Met onze budget autoverhuur diensten biedt Broekhuis een huurauto voor iedere portemonnee.

Ruimte voor meer praktisch nut

Heeft u al een auto, maar voldoet die niet bij elke gelegenheid aan de wensen? Gaat u bijvoorbeeld op vakantie of een weekend weg, en heeft u extra ruimte nodig voor inzittenden en/of hun bagage? Wilt u een familielid van het vliegveld ophalen of organiseert u een feestje voor uw kinderen?

Bij Broekhuis Autoverhuur reserveert u eenvoudig diverse soorten en maten auto’s en bedrijfswagens:

 • Hatchback
 • Stationwagen
 • 7-persoons auto
 • SUV of MPV
 • 9-persoons bussen
 • Gesloten bestelbus
 • Bedrijfswagen met dubbele cabine
 • Verhuisbussen
 • Verhuiswagens met en zonder laadklep
 • Huurauto met trekhaak

Kortom, ideaal voor wie behoefte heeft aan klussen, een weekendje weg én vakantietrips!

Particulier auto huren

Cabriolet, sportauto en trouwauto verhuur

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u juist wilt downsizen. Daarmee doelen we op het formaat auto, want de rest moet u vooral als upgrade ervaren. Minder staal boven uw hoofd geeft bijvoorbeeld een extra dimensie; vooral bij zonnig weer kunnen onze cabriolets op een warm welkom van klanten rekenen! Open rijden met een sportief tintje kan uiteraard ook door middel van een roadster. Liever altijd een dak boven u hoofd en toch sportief sturen? Ook dan kunt u bij Broekhuis Autoverhuur terecht. Hebben luxe en comfort prioriteit, en wilt u representatief voor de dag komen tijdens een speciale meeting? Dan moet u vooral ons aanbod limousines eens bekijken. Zelfs aan de avontuurlijke rijder is gedacht, door middel van een ruime keuze in stoere 4x4’s. En wat is de mooiste dag van uw leven zonder bijpassend vervoer? Voor de ultieme trouwauto gaat u daarom naar Broekhuis Autoverhuur!

 

Voorproeven met de Broekhuis voorloopauto

Een andere reden om uit te kijken naar een huurauto van Broekhuis is omdat uw eigen auto nog in bestelling staat. De behoefte aan alternatieve mobiliteit heeft in dat geval niets te maken met de beperkingen van het huidige vervoersmiddel, maar met het ontbreken ervan. Staat uw auto nog in bestelling? Dan kunt u tot aan binnenkomst gebruikmaken van een voorloopauto, aangeboden door Broekhuis Autoverhuur. Op die manier krijgt u alvast een voorproefje op de kwaliteiten van een échte Broekhuis auto. Duurt het wachten langer dan een maand? Onze voordelige en flexibele shortlease aanbiedingen maken het extra lang ‘lenen’ van een Broekhuis auto mogelijk, zonder ergens aan vast te zitten.

Broekhuis autoverhuur

Transparante service, vriendelijke prijs

Geen aanbod zo veelzijdig als dat van de Broekhuis Groep. Geen mobiliteitsoplossing zo gericht als Broekhuis Autoverhuur. We kunnen voor ieder moment van de dag de ideale auto leveren: snel én betaalbaar. Dat is hét grote voordeel van een auto huren bij een verhuurmaatschappij onder de vleugels van een gerenommeerde multimerk dealergroep.
Een ander voordeel is dat u altijd een jonge en frisse auto rijdt tegen een vriendelijke prijs. De nieuwste modellen, het beste onderhoud, een smetteloze staat en all-risk verzekerd; een auto huren bij Broekhuis is een all-inclusive aangelegenheid. Het tanken of opladen is het enige wat er in de deal ontbreekt. Extra bestuurders, service en onderhoud, afkoop van het eigen risico en het gebruik van een navigatiesysteem zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Dit maakt ons onderaan de streep voordelig en vooral: transparant! 

 

Soorten Broekhuis huurauto’s

Welke auto u ook nodig heeft, Broekhuis heeft ‘m. Zo kunt onder andere bij ons terecht voor het huren van:

 • Personenauto’s
 • Vakantieauto’s
 • 9-persoons bussen
 • Vervangend vervoer
 • Bedrijfsbussen
 • Trouwauto’s
 • Verhuisbussen met en zonder laadklep
 • Shortlease
 • Weekendverhuur
 • Voorloopauto’s

Reserveren en ophalen doet u zo

Een Broekhuis huurauto reserveren? Dat doet u snel en eenvoudig via de online reserveringsmodule op onze website, telefonisch óf per e-mail bij een vestiging naar keuze. Een berichtje via Whatsapp mag natuurlijk ook! Selecteer het gewenste voertuig en geef aan hoe lang u deze wilt huren. Weet u niet precies wat bij uw behoefte past? Onze verhuuradviseurs maken graag een gepast voorstel op maat.
Zodra de reservering is gemaakt kunt u de auto op één van onze vestigingen ophalen. Wij vragen u de volgende gegevens mee te nemen:

 • Een dubbele legitimatie, bestaande uit:
  • Een geldig rijbewijs
  • Een ID-kaart of paspoort
 • Een poststuk ter controle van uw woonadres

De betaling van het huurbedrag en de borg voldoet u bij het ophalen van de huurauto per pinpas of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico en € 50,- brandstof. Meer informatie omtrent de borg leest u hier.

Ontdek ons diverse aanbod huurauto's vandaag nog. Bekijk ons aanbodpagina voor de perfecte auto voor uw behoeften. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1