Direct onderweg met een zakelijke huurauto van Broekhuis

Een Broekhuis auto huren voor zakelijke doeleinden is pure winst voor alle betrokkenen: van huurder tot aan bestuurder. Van bedrijf tot aan fleetowner én eindgebruiker. Dat zit zo: wie zakelijk een Broekhuis auto huurt, overbrugt lange levertijden, loopt weinig risico vanwege het ontbreken  van lange looptijden én profiteert altijd van de beste auto op het gewenste moment.

Redenen om zakelijk een auto te huren

Broekhuis Autoverhuur is ideaal voor de startende ondernemer met beperkte middelen. Maar ook voor bedrijven die pieken gedurende promotiecampagnes, tijdelijke projecten hebben of overall een snelle groei doormaken, waardoor de aanstelling van seizoenarbeiders, tijdelijke krachten of nieuwe werknemers noodzakelijk is.

En natuurlijk zijn we er ook voor de nieuwe werknemer die nog wacht op zijn of haar bestelde wagen, maar ondertussen wel mobiel moet zijn en representatief voor de dag wil komen. Broekhuis Autoverhuur vangt de groeiende behoefte aan een zakelijke huurauto snel en betaalbaar op.

Ook prettig: switchen gaat met een zakelijke auto huren eenvoudig en snel. Handig wanneer u uiteenlopende auto’s voor uiteenlopende doeleinden wenst te rijden, of ‘gewoon’ weleens wat anders wil.

Dit is waarom zakelijk een auto huren bij Broekhuis Autoverhuur ideaal voor uw onderneming is:

 • Doelgericht, dankzij de juiste auto op het juiste moment
 • Efficiënt, want u heeft nooit auto’s te veel of te weinig in uw wagenpark
 • Veilig, omdat u precies weet waar u aan toe bent
 • Flexibel, aangezien u nergens aan vast zit
 • Betaalbaar, u financiert de huurauto namelijk uitsluitend bij gebruik
Zakelijk-auto-huren

Van budget autoverhuur tot luxe huurauto’s

Broekhuis Autoverhuur heeft dankzij een riant aanbod altijd de gewenste auto op voorraad. Omdat we zijn aangesloten bij de Broekhuis Groep, hebben we voor elke situatie een passende huurauto van diverse merken beschikbaar. Van een compacte, goedkope budget huurauto om veilig van A naar B te kunnen komen tot een comfortabele middenklasser of een ruime, luxe auto om uw zakelijke connecties in stijl te kunnen bezoeken of op te halen. Direct rijden betekent direct profiteren / genieten / besparen! Het alternatief voor snel zakelijk rijden voor een korte periode is immers altijd duurder. Kies daarom voor de zakelijke autoverhuur van Broekhuis.

 

Reserveren en ophalen

Een Broekhuis auto huren? Dat doet u snel en eenvoudig via de online reserveringsmodule op onze website, telefonisch óf per e-mail bij een vestiging naar keuze. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook! Selecteer het gewenste voertuig en geef aan hoe lang u deze wilt huren. Weet u niet precies welke zakelijke huurauto bij uw behoefte past? Onze verhuuradviseurs maken graag een gepast voorstel op maat.
 
Zodra de reservering is gemaakt kunt u de auto bij één van onze vestigingen ophalen. Wij vragen u de volgende gegevens mee te nemen:

 • Een dubbele legitimatie, bestaande uit:
  • Een geldig rijbewijs
  • Een ID-kaart of paspoort
 • Een poststuk ter controle van uw woonadres

De betaling van het huurbedrag en de borg voldoet u bij het ophalen van de huurauto per pinpas of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico en € 50,- brandstof. Meer informatie omtrent de borg leest u hier.

Meer weten? 

Meer weten over het zakelijk huren van een bedrijfswagen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier, of stuur een appje via onze WhatsApp Service.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1