Bedrijfswagenverhuur voor zakelijk gebruik bij Broekhuis

Ondernemers en aannemers weten het als geen ander: geen klus is hetzelfde. In de ideale wereld zouden bedrijfswagens altijd naadloos aansluiten op de behoefte van de specifieke opdracht. Bij Broekhuis verhuren we daarom bestelauto’s, busjes, verhuiswagens en bedrijfswagens in alle soorten en maten. Groot en klein. Met of zonder automaat. Voorzien van een elektrische laadlift en/of een dubbele cabine. Handig voor klusbedrijven, hoveniers, verhuizers, schilders, stukadoors, elektriciens en meer.

Redenen voor het zakelijk huren van een bedrijfswagen

U stelt tijdelijke krachten aan wegens projectmatige opdrachten, heeft te kampen met seizoensdrukte of maakt een flinke groei door en wilt daar uw wagenpark zo snel mogelijk op aanpassen? Of heeft u zojuist een speciale opdracht aangenomen en zou het leasen of aanschaffen van een aangepaste bedrijfswagen veel te omslachtig en duur worden? Tip: huur zakelijk een bus van Broekhuis. Dat is niet alleen praktisch, maar ook efficiënt, betaalbaar én veilig:

  1. Praktisch, dankzij een snelle levering en besparing op dure en langlopende leaseconstructies of een hoge aanschafwaarde.
  2. Efficiënt, want u heeft altijd de perfecte bus voor de specifieke klus en dus ook niet te maken met hoge afschrijving en kostbare stilstand binnen uw wagenpark.
  3. Veilig, omdat u precies weet waar u aan toe bent en niet vast zit aan langlopende contracten met daaraan allerlei voorwaarden gekoppeld.
  4. Betaalbaar, aangezien u uitsluitend voor het gebruik van de zakelijke bedrijfswagen huur betaalt. 
Bedrijfswagen verhuur

 

Een voorloopbedrijfswagen zolang uw bus nog niet geleverd is

Een bedrijfswagen zakelijk huren kan natuurlijk ook ter overbrugging worden gebruikt wanneer een nieuwe bestelbus op binnenkomen staat en u nu alvast wilt profiteren van de kwaliteiten van een échte Broekhuis bedrijfswagen voor zakelijke doeleinden. Dankzij het brede aanbod huurbusjes, bestelwagens en pick-ups, is vrijwel altijd de gewenste bedrijfsauto direct beschikbaar. Immers, er is haast bij geboden nemen we aan?

Van budget bus verhuur tot maatwerk bedrijfswagens

Broekhuis Autoverhuur heeft een bus voor iedere klus én portemonnee. Van budget huur bedrijfswagens tot aan maatwerk bussen bestemd voor maatwerk klussen. Daarbovenop mag u de inbegrepen verzekeringen, eventuele extra bestuurders en het standaard lage eigen risico bij op tellen. Dit maakt het huren van een zakelijke bedrijfswagen bij Broekhuis overzichtelijk, terwijl u direct profiteert van concurrerende huurtarieven. Bovendien is het huren van een Broekhuis bus voor een specifieke klus vele malen goedkoper dan het zakelijk leasen of aanschaffen van een bedrijfswagen. Welke betaalbare huurbus neemt u morgen mee?

Zakelijk bedrijfsauto huren

Reserveren en ophalen

Een Broekhuis bedrijfswagen zakelijk huren? Dat doet u snel en eenvoudig via de online reserveringsmodule op onze website, telefonisch óf per e-mail bij een vestiging naar keuze. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook! Selecteer het gewenste voertuig en geef aan hoe lang u de bedrijfswagen wilt huren. Weet u niet precies welke huurbus bij uw behoefte past? Onze verhuuradviseurs maken graag een gepast voorstel op maat.
 
Zodra de reservering is gemaakt kunt u de bedrijfsauto bij één van onze vestigingen ophalen. Wij vragen u de volgende gegevens mee te nemen:

  • Een dubbele legitimatie, bestaande uit:
    • Een geldig rijbewijs
    • Een ID-kaart of paspoort
  • Een poststuk ter controle van uw woonadres

De betaling van het huurbedrag en de borg voldoet u bij het ophalen van de bestelbus per pinpas of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico en € 50,- brandstof. Meer informatie omtrent de borg leest u hier.

Meer weten? 

Meer weten over het zakelijk huren van een bedrijfswagen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier, of stuur een appje via onze WhatsApp Service.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1