Schade is altijd vervelend, daarom staat het team van Broekhuis Autoverhuur voor u klaar. Allereerst gaat uw gezondheid uiteraard voor. Zodra we zeker weten dat u zelf in orde bent, kunnen we samen bekijken hoe we de schade het beste kunnen herstel.

Schade met tegenpartij

Wanneer u schade heeft waarbij ook een ander voertuig betrokken is, dan moet u een schadeformulier invullen en het direct bij Broekhuis Autoverhuur melden; dit kan via onderstaande button. Het schadeformulier vindt u in het dasboardkastje van uw auto.

Schade zonder tegenpartij

Wanneer u schade heeft waarbij geen ander voertuig betrokken is, dan moet u het direct bij Broekhuis Autoverhuur melden; dit kan via onderstaande button.

Wanneer wordt er een eigen risico doorbelast?

In geval van niet-verhaalbare schade (dus schade waarbij geen tegenpartij bekend en/of verantwoordelijk is), wordt per schadegeval een eigen risico doorbelast. Ook krassen, pitjes en raamreparaties vallen onder schade waarvoor een eigen risico geldt. Zijn de schadekosten lager dan het bedrag van het eigen risico? Dan wordt niet het volledige eigen risico doorbelast, maar slechts de daadwerkelijke kosten. In uw huurovereenkomst vindt u de hoogte van het eigen risico.

Schade Melden

Wat is bovenhoofdse schade?

Bovenhoofdse schade wordt apart berekend per schadegeval. Dit is schade hoger dan 1m90 van de grond gemeten. Volgens de Algemene Voorwaarden van de BOVAG zijn bovenhoofdse schades voor rekening van de huurder. Het eigen risico voor particulieren bij bovenhoofdse schade is maximaal € 1.500,-. Bij zakelijke huur is dit maximaal € 5.000,-.

Voor vragen of hulp bij schademelding, staan we voor u klaar. Neem contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1