Ruime CUPRA voorraad

Vind een nieuwe of gebruikte CUPRA bij Broekhuis. Ontdek bij onze Broekhuis CUPRA vestigingen welke CUPRA uw volgende auto wordt. Rijdt u al in een CUPRA? Dan kunnen wij deze voor u volgens officiële fabrieksvoorschriften onderhouden, hierdoor behoudt u bepaalde garanties. Ontdek ons aanbod, de actuele voorraad en onze service op gebied van APK, onderhoud en reparatie om de levensduur van uw CUPRA te verlengen.

Onderhoud

CUPRA servicedealer

Broekhuis is Servicedealer van CUPRA. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor eersteklas service en onderhoud voor uw geliefde CUPRA. Ons toegewijde team van specialisten staat klaar om uw auto te onderhouden en te repareren, met oog voor de CUPRA service zoals u die mag verwachten.

Met originele onderdelen en de nieuwste technologieën houden wij uw CUPRA in topconditie. Vertrouw uw CUPRA toe aan Broekhuis en ervaar de kwaliteit die wij u als Servicedealer te bieden hebben.

CUPRA modellen bij Broekhuis

CUPRA bij Broekhuis

CUPRA Broekhuis, met vestigingen in Alkmaar en Purmerend, biedt een exclusieve ervaring met het exclusieve merk. Beide locaties zijn toegewijd aan het bieden van deskundig advies en service, waardoor klanten een naadloze kennismaking met de innovatieve technologieën en opvallende ontwerpen van CUPRA kunnen ervaren. Met Broekhuis wordt de aanschaf van een CUPRA een reis waarbij kwaliteit, luxe en klanttevredenheid centraal staan.

CUPRA vestigingen

Broekhuis Alkmaar

CUPRA Alkmaar

Wij zijn officieel CUPRA Service Partner voor de regio Alkmaar. 

Broekhuis Purmerend

CUPRA Purmerend

Wij zijn officieel CUPRA Service Partner voor de regio Purmerend.

Contact

Heeft u een vraag over onze CUPRA modellen, het merk zelf of een algemene vraag over Broekhuis? We staan graag voor u klaar om het antwoord op uw vraag te vinden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1