Kwaliteit en specialistische vakkennis

Als klant van Broekhuis kunt u rekenen op kwaliteit en specialistische vakkennis doordat wij officiële dealer zijn van 16 automerken en 6 bedrijfswagenmerken. Dagelijks werken wij hard aan ons doel ‘alles voor een enthousiaste klant’ door te investeren in de toekomst. Zo kunnen we u ook morgen onbezorgde mobiliteit bieden met vakkundig onderhoud en persoonlijke service.

auto onderhoud

Onderhoudskosten auto

Wij beloven u transparantie in de werkplaats. Zo voeren wij officieel merkonderhoud en reparatie enkel uit wanneer dit echt nodig is. Daarbij geven wij altijd eerlijk advies en maken we duidelijke afspraken door voorafgaand aan de werkzaamheden een kostenindicatie af te geven.

Bij duurdere reparaties kan het soms voordeliger zijn om universele of gebruikte onderdelen te gebruiken. Indien mogelijk en wanneer u dat wenst bieden wij u dit alternatief aan. Als het reparatiebedrag tegenvalt, mag u hier ook altijd naar vragen bij onze service adviseurs. Wij denken graag mee in goed en betaalbaar onderhoud.

Broekhuis werkplaats

Vakkundige, snelle en trefzekere service

U kunt in iedere Broekhuis werkplaats rekenen op vakkundige, snelle en trefzekere service, doordat onze technici merk-specialistisch opgeleid zijn en de werkzaamheden uitvoeren met specialistische apparatuur.

Dankzij ons officiële dealerschap kunnen wij u onderhoud en reparatie bieden volgens fabrieksvoorschriften voor 16 automerken en 6 bedrijfswagenmerken.
 

APK bij Broekhuis

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). De APK keuring is voor auto’s vanaf 4 jaar oud (dieselmodellen vanaf 3 jaar oud). Tijdens de keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid. De kosten voor APK in combinatie met onderhoud zijn bij ons vanaf € 25,-. 

Periodieke checks

Naast de verplichte jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK) zijn er meer periodieke checks om de conditie van uw auto te controleren en onderhouden. Denk hierbij aan de kleine beurt, de grote beurt maar ook bijvoorbeeld de seizoenchecks en de aircocheck.

Broekhuis Airco Service

Ook de airco van uw auto heeft frequent onderhoud nodig. Het hele jaar door heeft dit systeem namelijk veel te verduren, van stof en vuil tot aan het harde werken om de auto ook zomers koel te houden. Daarom kunt u bij ons terecht voor de Broekhuis Airco Service!

Mobiliteitsservice

Onbezorgd op pad met de pechhulpservice van Broekhuis
Komt u onverhoopt onderweg met pech langs de weg te staan? Dan kunt u rekenen op onze pechhulpservice. Indien u jaarlijks onderhoud laat uitvoeren door onze monteurs, dan kunt u kosteloos vertrouwen op deze mobiliteitsservice tot de volgende onderhoudsbeurt.

Broekhuis Jaarbeurt

Omdat kwalitatief onderhoud leveren tegen een zo laag mogelijke prijs ons uitgangspunt is, kunt u met uw Ford, Opel, Peugeot of Volvo kiezen voor de Broekhuis Jaarbeurt inclusief vele voordelen in onze garages. Voor een vast bedrag voeren wij een volledige onderhoudsbeurt inclusief APK uit én ontvangt u de Plus Pas. Met deze pas krijgt u pechhulp in heel Europa (Opel rijders in heel Nederland), ontvangt u kortingen en kunt u tussen onderhoudsbeurten kosteloos terecht voor kleine werkzaamheden.

Broekhuis is uw partner op het gebied van vakkundig onderhoud en persoonlijke service!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1