Broekhuis is uw officiële Citroën Bedrijfswagen dealer

Wilt u een Citroën rijden? Ontdek bij de vestigingen van Broekhuis Citroën welke Citroën Bedrijfswagen bij u past. We hebben zowel nieuwe als gebruikte Citroëns. Daarnaast bent u bij ons in de juiste werkplaats voor officieel dealeronderhoud waardoor u bepaalde garanties behoudt.
Ontdek ons (elektrische) aanbod, de actuele voorraad en wat we kunnen betekenen voor u om uw Citroën Bedrijfswagen in topconditie te houden!
 

Werkplaatsafspraak plannen

Plan een werkplaatsafspraak

Bij Broekhuis kunt u terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Citroën. Plan nu snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Onderhoud Citroën

Onderhoud van uw Citroën

Bij Broekhuis kunt u terecht voor elke type onderhoud en reparatie aan uw Citroën. Bekijk de onderhoudspagina voor meer informatie over wat wij doen.

Nieuws Citroën Bedrijfswagens

Nieuws van Broekhuis Citroën 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Broekhuis Citroën. Van de nieuwste Citroën's tot service-update en meer!

Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is, met zijn functionele en flexibele indeling, de bedrijfsauto voor al uw zakelijk vervoer. De Citroën Jumpy beschikt over het comfort dat nodig is om ongestoord te kunnen werken!

Vind uw Citroën

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1