Broekhuis is uw officiële Fiat Professional dealer

Zoekt u een nieuwe of gebruikte Fiat bedrijfswagen? Bij Broekhuis Fiat Professional hebben we het volledige aanbod aan Fiat bedrijfswagens voor u klaarstaan. Rijdt u een bedrijfswagen van het merk Fiat? Dan kunnen wij deze volgens fabrieksvoorschriften voor u onderhouden, zodat u bepaalde garanties behoudt.
Ontdek ons (elektrische) aanbod, de voorraad en onze services in de werkplaats waarmee we uw Fiat bedrijfswagen in topconditie houden.

Fiat onderhoud

Onderhoud & Reparatie

Bij Broekhuis Fiat Professional kunt u terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Fiat bedrijfswagen. Plan nu snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Fiat Occasions

Nieuws van Broekhuis Fiat Professional

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Broekhuis Fiat Professional. Van de nieuwste Fiat bedrijfswagens tot service-updates en meer!

Fiat Mobiliteitsservice

Mobiliteitsservice

Fiat bedrijfswagens zijn uiterst betrouwbaar. Toch is het een fijn idee om een goede pechhulp achter de hand te hebben.

Fiat alle modellen

Bekijk alle modellen

Dagelijks werken wij hard aan ons motto ‘alles voor een enthousiaste klant’. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan verschillende modellen binnen Fiat Professional. 

Uw Fiat Professional bedrijfswagen personaliseren

De specialisten van Broekhuis Carplus houden zich bezig met alle mogelijke vormen van in- en opbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inbouwen van track en trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en alarmen. Zo personaliseren zij uw bedrijfswagen geheel naar uw wensen en maken uw werk daarmee een stuk aangenamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze bedrijfswageninrichtingen? We helpen u graag!

Fiat bedrijfswageninrichting
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1