Reparaties en onderdelen voor uw Fiat-bedrijfswagen

Bedrijfswagens van Fiat staan bekend om hun solide kwaliteit en behoren tot de best verkochte bedrijfswagens in de markt. Niet verwonderlijk, want Fiat heeft een lange en toonaangevende geschiedenis als bedrijfswagenmerk. Toch heeft ook een bedrijfsauto van Fiat wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een aanrijding of ongelukje schadeherstel nodig is. En op lekke banden zit niemand te wachten, maar helaas zijn die niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Fiat Ducato

Originele Mopar®-onderdelen

Uw Fiat bedrijfswagen bevat originele Mopar®-onderdelen, die zijn ontwikkeld om de betrouwbaarheid en prestaties van uw Fiat optimaal te houden. Is uw Fiat bedrijfswagen ouder dan 4 jaar? Dan heeft Fiat daarvoor onderdelen uit de Essential Parts-reeks. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen door Mopar® voor Fiats ouder dan 4 jaar en hebben een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Officieel Fiat Professional dealer

Wilt u dat uw Fiat bedrijfswagen ook na een reparatie en het vervangen van onderdelen dezelfde hoge kwaliteit blijft bieden? Dan bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel Fiat Professional dealer, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw bedrijfsauto, bestelwagen of bus van Fiat: bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Fiat en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw bedrijfswagen is bedoeld. U bent daardoor bij iedere reparatie verzekerd van hoge kwaliteit. Omdat we uw Fiat bedrijfswagen door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als Fiat Professional dealer maken we meestal gebruik van originele Mopar®-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de onderdelen. Op originele onderdelen zit 2 jaar fabrieksgarantie. Ook op originele accessoires die u bij ons aanschaft heeft u uiteraard garantie.

Service
Reparatie

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Voor Fiat bedrijfswagens met een hogere kilometerstand heeft Fiat een speciale onderdelenreeks:  Re-Gen Parts. Deze gebruikte onderdelen zijn gereviseerd volgens een zorgvuldig proces. Het aanbod omvat motoren, turbo’s, versnellingsbakken, injectoren en nog veel meer. Re-Gen Parts hebben dezelfde kwaliteit als nieuwe onderdelen, maar zijn liefst tot 40% goedkoper. En dat terwijl ze eveneens 2 jaar garantie bieden. Tegelijk bent u door het hergebruik van onderdelen goed bezig voor het milieu. Als Fiat Professional dealer bieden we u deze aantrekkelijke mogelijkheid graag. We kijken altijd naar de beste oplossing voor uw bedrijfswagen en denken graag met u mee. Ook als het gaat om de kosten van een reparatie.

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Fiat bedrijfswagen aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt omdat we veel Fiat-bedrijfswagenonderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze Mobiliteitsservice. Zo blijft u als ondernemer mobiel, terwijl we in de tussentijd uw bedrijfsauto vakkundig repareren.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Fiat Professional dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1