• Koopprijs vanaf € 26.000

De nieuwe Fiat Scudo

De nieuwe Fiat Scudo is verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Daardoor is er altijd een Scudo die exact aan uw eisen beantwoordt. Ondanks zijn compacte buitenmaten en een hoogte van slechts 1,9 meter biedt de nieuwe Scudo verrassend veel laadcapaciteit, met een laadvolume oplopend tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot wel 1,4 ton. De nieuwe Scudo rijdt als een personenauto. Dankzij zijn comfortabele rijpositie en compacte bouw zit u altijd ontspannen achter het stuur, hoe lang uw werkdag ook is.

Vier versies

Zoekt u een gesloten bestelwagen, of juist een bus met een dubbele cabine? Of toch liever een combi of een platformchassis met cabine? De nieuwe Scudo is verkrijgbaar in vier versies.
De Scudo Panel Van is een gesloten bestelbus, heeft 2 tot 3 zitplaatsen en is de perfecte uitvoering voor wie op zoek is naar de ideale balans tussen cabineruimte en laadvolume. De Scudo Crew Cab is ontworpen voor grotere gezelschappen. Deze uitvoering is uitgerust met een tweede rij zitplaatsen voor totaal 6 personen. De Scudo Combi personenbus heeft tot 9 zitplaatsen en biedt royaal plaats aan alle passagiers. De 2- tot 3-persoons Scudo Patform Cab is er voor voertuig- en ladingverplaatsingen en daarom geschikt voor elke missie.
 

Scudo Multijet

De dieselversie van de nieuwe Scudo biedt vier topmotoren met opmerkelijke zuinigheid en prestaties.
De 102 Multijet3 heeft een cilinderinhoud van 1.499 cm3. De common rail-inspuiting met variabele turbo en intercooler zorgen voor een maximaal vermogen van 75 kW (102 pk). De transmissie is een handgeschakelde zesversnellingsbak. De 145 Multijet3 doet er met een cilinderinhoud van 1.997 cm3 en een maximaal vermogen van 106 kW (145 pk) een flinke schep bovenop. De 145 Multijet3AT en 180 Multijet3AT hebben een achttraps automaat en een maximaal vermogen van 106 kW (145 pk) respectievelijk 130 kW (177 pk). Alle vier motoren voldoen aan de milieunorm Euro 6d.

Veiligheid

De nieuwe Fiat Professional Scudo kan rekenen op een uitgebreid systeem van technologieën die de bestuurder ondersteunen om elke reis zo veilig mogelijk te maken. Traffic Sign Recognition herkent verkeersborden voor onder andere de maximum snelheid. Bij een ingeschakelde cruise control kunt u met een druk op de knop de rijsnelheid aan de waargenomen snelheidslimiet aanpassen. Lane Departure Warning waarschuwt u door middel van visuele en akoestische signalen als het voertuig onbedoeld van rijstrook dreigt te veranderen

Forward Collision Warning waarschuwt u wanneer u een voorligger te snel nadert of als er plotseling een voetganger of fietser voor uw Scudo opduikt. Indien nodig grijpt de actieve noodstopassistent in om een botsing te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken.
De achteruitrijcamera geeft een haarscherp beeld van de zone achter het voertuig. Meebewegende hulplijnen op het scherm vergemakkelijken het manoeuvreren. Het Grip Control-systeem biedt u de keuze uit 5 verschillende instellingen om onder alle rij-omstandigheden verzekerd te zijn van voldoende grip van de wielen en dus een veilig weggedrag.

Rijcomfort en aangename werkomgeving

De nieuwe Scudo combineert de veelzijdigheid en doelmatigheid van een bedrijfswagen met het rijcomfort van een personenauto. Dankzij de ruime verstelmogelijkheden van de bestuurdersstoel en het stuurwiel en een rijpositie die vergelijkbaar is met die van een auto, zit u altijd ontspannen achter het stuur. Al is uw werkdag nog zo lang. De Magic Cargo-doorlaadmogelijkheid voor het vervoer van lange voorwerpen onderstreept het veelzijdige karakter van de Scudo. Met een paar eenvoudige handelingen kan de bijrijdersstoel worden omgevormd tot een kleine tafel om wat administratief werk te doen op laptop of tablet. En om ook op koude dagen verzekerd te zijn van een aangenaam zitcomfort, zijn optioneel voorstoelen met ingebouwde verwarming verkrijgbaar.
De Scudo biedt u de nieuwste technologie op het gebied van connectiviteit en infotainment. Hiermee kunt u optimaal inspelen op de uitdagingen waarmee u als moderne ondernemer te maken heeft.

Kortom, de nieuwe Fiat Scudo biedt maximaal rijcomfort en een optimale werkomgeving.
 

De Scudo
  • Koopprijs vanaf € 26.000
  • Vanaf eind Q1 bij onze dealer
  • Automatic road sign recognition
  • Automatic emergency braking
  • Lane Departure Warning
  • Blind Spot Alert
  • Vier dieselmotoren beschikbaar
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1