Onderhoud tegen inzichtelijke kosten

Heeft uw Fiat bedrijfswagen onderhoud nodig, dan zorgen we daar bij Broekhuis Fiat Professional graag voor. Vakkundig, efficiënt en tegen inzichtelijke kosten. Wij zijn officieel bedrijfswagendealer van Fiat, waardoor we uw bedrijfswagen of bestelauto van Fiat Professional als geen ander kennen. Dat vertaalt zich terug in het best mogelijke onderhoud voor uw bedrijfswagen.

Reparatie motor

Kostenefficiënt onderhoud en duidelijkheid vooraf

Met onderhoud door Broekhuis weet u altijd waar u aan toe bent. U hoort van te voren waar een onderhoudsbeurt uit bestaat en wat de kosten zijn. Komen we extra werk tegen? Dan overleggen we daar vooraf met u over. Omdat we uw Fiat bedrijfswagen door en door kennen, gaan onderhoud en reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Heeft uw bedrijfswagen een APK nodig en heeft u zich aangemeld voor MyFiatProfessional? Dan is de APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt helemaal gratis.

Aantrekkelijk geprijsde onderdelen

Is het nodig om bij onderhoud van uw Fiat bedrijfswagen of bestelauto onderdelen te vervangen, dan denken we graag met u mee over de kosten. Naast originele Fiat Professional-onderdelen kunnen we u daarom ook helpen met voordelige Fiat Professional-ruilonderdelen uit het Circular Economy-assortiment. Dit voordelige alternatief is van uitstekende kwaliteit en garantie is uiteraard inbegrepen.

Band
Pech

Gratis pechhulp bij onderhoud door Broekhuis

Valt uw Fiat bedrijfswagen of bestelauto binnen de fabrieksgarantie, dan profiteert u ook van kosteloze pechhulp. Daarnaast is het mogelijk om buiten de fabrieksgarantie om aanspraak te maken op een jaar lang hulp bij pech onderweg in heel Europa. Deze mobiliteitsservice krijgt u bij vertoon van uw Fiat Pro Pas, af te sluiten voor € 64,50 in combinatie met een nieuwe APK bij Broekhuis (exclusief BTW en afmeldkosten).

 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Fiat bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Fiat Professional dealer vindt u op onze vestigingspagina.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1