Het beste voor het milieu én uw bedrijf

Een elektrische Fiat-bedrijfswagen rijden: in 2021 wordt het realiteit. Fiat introduceert namelijk de e-Ducato, de elektrische variant van de Ducato, de best verkochte bedrijfswagen van Europa. De e-Ducato heeft een volledig elektrische aandrijving. Opladen van de accu doet u bij kantoor, thuis of onderweg.

Fiat professional laden

Fiscale voordelen en subsidies voor ondernemers met een elektrische bedrijfswagen

Rijdt u in een elektrische Fiat e-Ducato, dan is dat beter voor het milieu én uw bedrijf. Een elektrische bestelauto, bus of bedrijfswagen is een duurzaam visitekaartje, terwijl u profiteert van diverse subsidies en fiscale regelingen. Zo zijn elektrische voertuigen vrijgesteld van BPM en betaalt u tot 2025 geen wegenbelasting. Ook is er een milieu-investeringsaftrek en is versnelde afschrijving mogelijk. Verder is de fiscale bijtelling aanzienlijk lager bij privé gebruik van uw elektrische bedrijfswagen van Fiat*.

Rijbereik tot 360 kilometer voor de e-Ducato

Elektrisch rijden met de Fiat e-Ducato biedt veel pluspunten. Dure brandstof tanken behoort tot het verleden, terwijl de onderhoudskosten van elektrische bedrijfswagens relatief laag zijn. Toegang tot strenge milieuzones? Met de e-Ducato is het geen probleem. Maakt u veel kilometers, dan zit u met de e-Ducato meer dan goed. Er is keuze uit twee accupakketten, die zorgen voor een rijbereik van 230 tot maar liefst 360 kilometer (WLTP).

Laadoplossingen op maat

Als u overstapt op een elektrische Fiat-bedrijfswagen, dan is het ook de vraag voor welke laadoplossing u kiest. Een laadpaal of een wallbox; een 1-fase of een 3-fase aansluiting: waar doet u goed aan? Bij Broekhuis bent u verzekerd van een laadoplossing op maat. Wij helpen u met helder advies en een professionele installatie van zakelijke laadvoorzieningen. Ook voor particuliere thuisladers kunt u bij ons terecht. Wij werken sinds 2019 samen met 50five e-mobility (voorheen Groenopladen), dat zorgt voor een veilige installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook die kunnen wij voor u leveren. Onze serviceadviseurs vertellen u graag meer!

Fiat e-Ducato opladen

Offerte aanvragen en meer informatie

De Fiat e-Ducato is leverbaar in de loop van 2021. Wilt u meer weten over de Fiat e-Ducato of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Fiat Professional dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.
 
*Subsidies en fiscale regelingen kunnen veranderen. Wij informeren u graag over alle actuele mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1