De elektrische bedrijfswagens van Fiat

Fiat bedrijfswagens zijn al jaren populair, met name vanwege hun betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Fiat had dan ook geen moeite met de overstap naar elektrische auto’s. De elektrische bedrijfswagens van Fiat zijn uitgerust met gloednieuwe technologieën om u nóg veiliger de weg op te laten gaan.

Indrukwekkende prestaties

Met een actieradius tot 330 km (e-Doblò), 350 km (e-Scudo) en voor de e-Ducato zelfs 420 km, komt het niet snel voor dat de accu leeg is en u langs de weg stil komt te staan. In het geval dat de accu toch bijna leeg is en onderweg moet worden opgeladen, is die in korte tijd weer tot 80 procent gevuld. Dus na een tussenstop bij een snellader kunt u gewoon weer de weg op! De elektrische bedrijfsbussen van Fiat beschikken over alle noodzakelijke laadruimtes en laadvermogens.

In de bedrijfswagens van Fiat is het risico dat er iets vervelends gebeurt erg klein. Als er een auto in de dode hoek zit, krijgt u daar een melding van. En wanneer u slingert op de weg, houdt de bus u niet alleen binnen de lijnen, maar geeft ook aan als u vermoeid begint te raken. Als u op een heuvel staat met behoorlijke lading en de handrem eraf moet halen, rolt u niet naar beneden dankzij de hill holder. Als u te dicht bij een auto komt, krijgt u een melding en als hierna niet wordt geremd, grijpt de Fiat-bus zelf in en remt om ernstige schade of zelfs een ongeluk te voorkomen.

Elektrische Fiat bedrijfswagens

Mobiel in elke situatie

Buiten dat de elektrische bedrijfsauto’s geen rekening hoeven te houden met milieuzones, kunnen ze ook nog eens goed uit de voeten op slecht wegdek. Het tractieregelingssysteem van de bedrijfswagen biedt keuze uit 5 instellingen om onder alle rijomstandigheden voldoende grip te verzekeren. Dit is heel handig voor als u klanten moet bereiken op locaties waar de wegen niet optimaal zijn.

Elektrische Fiat bedrijfswagens

Laadoplossingen op maat

Als u er voor kiest om een elektrische Fiat te gaan rijden, zult u ook voor een laadoplossing moeten kiezen. Dit kan best een uitdaging zijn. Onze mensen staan voor u klaar om samen met u een laadoplossing op maat te vinden. We helpen u met helder advies en professionele installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische Fiat? Heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Fiat Bedrijfswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1