Broekhuis is uw officiële Citroën dealer

Zoekt u een gebruikte of gloednieuwe Citroën? Zoekt u een werkplaats waar uw Citroën volgens fabrieksvoorschriften onderhouden wordt? Ontdek de actuele voorraad, private lease aanbod en onze service op het gebied van APK, onderhoud en reparatie voor Citroën.

Werkplaats

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie voor uw Citroën. Plan nu online uw afspraak in!

Citroën Private lease

Dankzij het private leasen van een Citroën kunt u zonder eenmalige grote uitgave genieten van deze prettige auto’s.

Vestigingen

Broekhuis heeft 9 Citroën vestigingen voor aanschaf en onderhoud van Citroën.

Citroën bij Broekhuis

Citroën, een beroemd Frans automerk, is al lang een symbool van verfijning en vooruitstrevende technologie op de wegen. Met een rijke geschiedenis van elegante ontwerpen en innovatieve functies, blijft Citroën een favoriet onder autoliefhebbers wereldwijd. Van de tijdloze charme van zijn klassiekers tot de moderne, dynamische stijl van zijn recente modellen zoals de Citroën C3, blijft het merk een waar icoon van Franse automotive finesse.

Elektrische Citroën

Elektrisch rijden

Verken de opwindende wereld van elektrische Citroën's bij Broekhuis en neem vandaag nog de eerste stap richting een duurzamere toekomst op de weg.

 

Citroën werkplaatsafspraak

Onderhoud van uw Citroën

Bij Broekhuis kunt u terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Citroën. Plan nu snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Nieuws Citroën

Nieuws van Broekhuis Citroën

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Broekhuis Citroën. Van de nieuwste Citroën's tot service-updates en meer!

Citroën C5-X

Citroën C5-X

De Nieuwe Citroën C5 X beschikt over de modernste technologieën die het autorijden vergemakkelijken. Hij is leverbaar met een plug-in hybride-aandrijflijn of met een benzinemotor. Aan u de keus!

Uitgelicht bij Broekhuis Citroën

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1