Een vast bedrag per maand voor uw nieuwe Citroën

Het Franse merk Citroën staat van oudsher bekend om zijn innovatieve karakter. Met private lease kunt u de nieuwste Citroën rijden zonder dat u een grote uitgave hoeft te doen. Zo rijdt u bijvoorbeeld in de nieuwste Citroën C4 voor een vast all-in bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, reparatie en verzekeringen. Deze kosten zitten namelijk bij het maandbedrag inbegrepen.

Een selectie uit ons Citroën aanbod

Citroën C3 Aircross

Citroën C3 Aircross private lease

Citroën C4 (volledig elektrisch)

Citroën C4 private lease

Waarom een Citroën private leasen?

Familiebedrijf Citroën begon in 1905 via André Citroën (de zoon de Nederlandse diamanthandelaar Levi Citroen die in 1873 naar Parijs verhuisde) een tandwielfabriek.
Het trema op de 'e’ werd pas toegepast toen André in Frankrijk zijn technische opleiding deed. In 1900 verwerft hij een patent voor een productiemethode, die hem in staat stelt om tandwielen met een V-vormige vertanding te produceren. Voordeel daarvan is de grotere sterkte, grotere precisie (de tanden 'schuiven' niet meer), en daardoor lagere slijtage en een lager geluidsniveau. Deze bijzondere vorm vindt men later terug als de dubbele keper in het Citroënlogo. In 1919 introduceert Citroën de eerste aan de lopende band geproduceerde auto van Europa. Sinds 1976 maakt Citroën volledig onderdeel uit van het andere Franse familiebedrijf, Peugeot.

 Een splinternieuwe Citroën

 Vaste all-in prijs per maand

 Onbezorgd de weg op

 Geen onderhouds- of reparatiekosten

 Alleen nog tanken of opladen

Hoe werkt het private leasen van een Citroën?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis Lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden. Deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Oplossingsgericht denken bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden. Maar kunt u zelf dan wel uw nieuwe auto samenstellen? En hoe werkt het aanvragen van een private leasecontract? We leggen het graag uit.

De eerste stap is het kiezen van de meest geschikte Citroën die u wilt private leasen. Dit kan onder andere de C3 Aircross en de volledig elektrische C4 zijn. Vervolgens stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. U bepaalt onder andere de looptijd van het contract en het gemiddeld aantal kilometers dat u verwacht per jaar te rijden. Natuurlijk kunt u ook een andere kleur en bepaalde accessoires kiezen en of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken hebben invloed op het maandtarief. Bij elke aanpassing verandert het maandtarief.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u alle wensen vervuld en is de Citroën volledig samengesteld? Dien dan uw private lease-aanvraag online in! Onze specialisten gaan direct aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Zij kijken tevens naar uw persoonlijke situatie. Uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw leaseadviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe Citroën straks opgehaald kan worden. Dan rest alleen nog het ondertekenen van de leaseovereenkomst en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de komende periode!

Citroën private lease occasion

Private lease een Citroën occasion

Het is ook mogelijk om jong gebruikte Citroën-modellen te private leasen. Dit scheelt u dan natuurlijk in het maandbedrag. Tevens kunt u deze auto al snel rijden, omdat wij deze op voorraad hebben.

Citroën private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

U kent vast de Citroën C4 wel, maar wist u dat deze bijvoorbeeld ook volledig elektrisch beschikbaar is? Bent u benieuwd naar de modellen die we u kunnen bieden?

Citroën private lease

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of private lease iets voor u is? Geen probleem! Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1