Land  Rover; op elk terrein dé baas

Een Land Rover is gemaakt om op comfortabele wijze het avontuur op te zoeken, grenzen te verkennen en te verleggen. Iemand die een Land Rover rijdt is dan ook een tikje avontuurlijk, maar heeft  bovenal een grote liefde voor speciale auto’s. Bij Broekhuis Utrecht begrijpen we dat als geen ander. Het team van Broekhuis bestaat uit professionele en enthousiaste vakspecialisten. Zij omarmen allemaal de ongeëvenaarde terreincapaciteiten, de vooruitstrevende techniek en het Britse karakter van Land Rover. Ons doel is u onbezorgd rijplezier te bieden en onderdeel te maken van het 70 jaar durende succesverhaal van Land Rover.

Land Rover Onderhoud

Onderhoud & Reparatie

Bij Broekhuis Land Rover kunt u terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Land Rover. Plan nu snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Land Rover Approved

Land Rover Approved

Kiest u voor aan Land Rover Approved occasion? Dan kiest u voor een SUV die aan de strengste eisen voldoet en extra zekerheid geeft.

Land Rover elektrische auto's

Elektrisch rijden

Compromisloos rijden in een deels elektrische Land Rover: kies voor sportiviteit en de kracht van deze luxe SUV’s.

Land Rover Broekhuis

Service van Broekhuis Land Rover

U kunt bij onze vestiging in Utrecht rekenen op professioneel onderhoud en hoogwaardige service!

Vind uw Land Rover

Land Rover software

Nieuws van Broekhuis Land Rover

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Broekhuis Land Rover. Van de nieuwste Land Rover's tot service-updates en meer!

1