Land Rover occasions bij Broekhuis

Een Land Rover is gemaakt om op comfortabele wijze het avontuur op te zoeken en grenzen te verleggen. Wanneer u zoekt naar een Land Rover occasion weet u zeker dat u bij Broekhuis zult slagen. Wij hebben een groot aanbod Land Rover occasions op voorraad. Land Rover is bekend geworden met de Defender, de Discovery en de Range Rover. Nu zijn vooral de modellen van de luxere lijn er populair denk aan de Range Rover Sport en de Range Rover Evoque.

Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Land Rover perfect is? Voordat u een Land Rover koopt is hij eerst gecontroleerd door onze monteurs. Wist u dat een tweedehands auto ook veel voordelen biedt? Zo heeft u veel meer auto voor een lagere prijs dan een nieuwe auto.

Benieuwd of dé Land Rover occasion voor u tussen onze ruime voorraad tweedehands Land Rovers staat? Bekijk dan direct de voorraad.

Uw officiële Land Rover dealer

In 1948 werd de eerste Land Rover gebouwd. Oorspronkelijk bouwde Land Rover alleen terreinwagens. Deze voertuigen waren er echt met en belangrijk doel. Tegenwoordig is het merk ook heel succesvol met luxe en moderne SUV’s.
Wanneer u kiest voor een officiële Land Rover dealer weet u zeker dat de tweedehands Land Rover betrouwbaar is, de onderhoudshistorie bekend is en of er geen gebreken zijn. U heeft bij ons namelijk altijd garantie, gedegen advies en over het onderhoud van de tweedehands Land Rover weten wij ook alles.

Broekhuis garantie op Land Rover occasions

Alle occasions van Broekhuis Land Rover zijn grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice.

Land Rover Approved

Bekijk de occasions met het Land Rover approved label

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1