APK-keuring bij Broekhuis

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). De APK keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Tijdens deze keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid.

Wettelijke veiligheids- en milieueisen

Voor het APK laten keuren van uw Land Rover bent u bij Broekhuis Land Rover aan het juiste adres. Bij de APK-keuring van uw auto controleren wij of deze voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Wij controleren uw Land Rover op:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

  • Milieu: uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren).

  • Voertuigbewijs, chassisnummer, kilometerstand en gebruikte brandstof.
APK-keuring

Wanneer een APK-keuring voor uw Land Rover?

Wanneer u uw Land Rover APK moet laten keuren, hangt af van de leeftijd van uw auto en de geldende APK-vervaltermijn. Een nieuwe auto die op benzine rijdt, krijgt na vier jaar zijn eerste APK-keuring. Bij een diesel is dat drie jaar. Diesels moeten vervolgens ieder jaar APK worden gekeurd. Benzineauto’s krijgen na de eerste APK-keuring om de twee jaar een keuring, tot ze acht jaar oud zijn. Daarna is de APK-keuring elk jaar verplicht.

Land Rover werkplaats

De voordelen van APK-keuring door Broekhuis

Als u uw Land Rover APK laat keuren door Broekhuis, dan hebt u de zekerheid dat dit gebeurt door een erkende Land Rover-dealer en officieel keuringsstation. Onze gecertificeerde APK-keurmeesters zijn getraind in het keuren van Land Rovers en kennen uw Land Rover door en door. Uw belang als klant staat bij ons voorop. Ontdekken we tijdens de APK-keuring dat er aanvullende werkzaamheden of reparaties nodig zijn? Dan nemen we altijd contact met u op om dit te bespreken.

Beperkte kosten

Het basistarief voor de APK-keuring van uw Land Rover is € 49,95. Is uw Land Rover toe aan regulier onderhoud? Laat uw Land Rover dan tegelijk met de periodieke onderhoudsbeurt APK keuren. De kosten van de APK-keuring zijn dan slechts € 24,50 en uw Land Rover is dan in één keer klaar.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor de APK-keuring van uw Land Rover, eventueel samen met een onderhoudsbeurt? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Land Rover-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1