Land Rover onderhoud tegen inzichtelijke kosten

Heeft uw Land Rover onderhoud nodig, dan zorgen we daar bij Broekhuis  graag voor. Vakkundig, efficiënt en tegen inzichtelijke kosten. Wij zijn officieel dealer van Land Rover, waardoor we uw Land Rover als geen ander kennen. Dat vertaalt zich terug in het best mogelijke onderhoud voor uw auto.

Kostenefficiënt onderhoud en duidelijkheid vooraf

Met onderhoud door Broekhuis weet u altijd waar u aan toe bent. U hoort van te voren waar een onderhoudsbeurt uit bestaat en wat de kosten zijn. Komen we extra werk tegen? Dan bespreken we dat vooraf met u. Omdat we uw Land Rover door en door kennen, gaan onderhoud en reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Heeft uw Land Rover een APK nodig en combineert u dit met een periodieke onderhoudsbeurt? Dan kost de APK-keuring slechts € 24,50 (in plaats van € 49,95).

Service
Motor Velar

Aantrekkelijk geprijsde onderdelen

Is het nodig om bij onderhoud van uw Land Rover onderdelen te vervangen, dan denken we graag met u mee over de kosten. Meestal gebruiken we originele Land Rover-onderdelen, maar het komt ook voor dat we adviseren om te kiezen voor universele of gebruikte onderdelen. Deze hebben een andere garantie dan originele Land Rover-onderdelen, maar zijn vanuit kostenoogpunt soms gunstiger. Bijvoorbeeld als uw Land Rover al wat ouder is.

Pech

Pechhulp bij onderhoud door Broekhuis

Heeft u een nieuwe Land Rover, dan krijgt u tot 3 jaar (zonder kilometerbeperking) na aflevering van uw auto de best denkbare, kosteloze mobiliteitsgarantie in het grootste deel van Europa. Wilt u na deze 3 jaar ook verzekerd zijn van pechhulp en laat u uw Land Rover door ons onderhouden? Dan bieden we u graag een verlengde mobiliteitsservice aan.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Land Rover? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Land Rover-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1