Land Rover Discovery

Reparaties en onderdelen voor uw Land Rover

Land Rover is het merk van de ultieme terreinwagen, gekoppeld aan hoogwaardige techniek, luxe en maximale betrouwbaarheid. Land Rovers staan dan ook bekend als ijzersterk en onverwoestbaar. Toch is er ook aan een Land Rover wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. Op ruw terrein kan natuurlijk van alles gebeuren, zoals een lekke band. Die wil niemand, maar lekke banden zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Officieel merkdealer van Land Rover

Originele Land Rover-onderdelen zijn specifiek voor uw auto ontworpen en dragen bij aan een optimale levensduur van uw Land Rover. Hiervoor bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van Land Rover, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Als Land Rover-dealer werken wij met originele onderdelen en bent u bij iedere reparatie verzekerd van erkend vakmanschap. Wat er ook nodig is aan uw Land Rover, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Land Rover en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. Omdat we uw Land Rover door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als merkdealer maken we bij het repareren van uw auto meestal gebruik van originele Land Rover-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, originele onderdelen én de arbeidstijd. Op alle originele Land Rover-onderdelen zit een garantie van 1 jaar. Land Rover heeft ook een uitgebreide collectie originele accessoires. Ook daar heeft u uiteraard garantie op. Als Land Rover-dealer vertellen we u graag meer over het aanbod aan onderdelen.    

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Originele Land Rover-onderdelen bieden het voordeel van gegarandeerde kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat we u adviseren om te kiezen voor universele of gebruikte onderdelen bij een reparatie. De garantie daarop is anders dan bij originele Land Rover-onderdelen. Vanuit kostenoogpunt kunnen universele of gebruikte onderdelen soms echter gunstiger zijn. Bijvoorbeeld als uw Land Rover al wat ouder is. Hierin denken we graag met u mee. De beste oplossing bieden voor u als klant: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om de kosten van een reparatie.

 

Range Rover Sport
Defender Family

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Land Rover aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt doordat we veel Land Rover-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw Land Rover vakkundig repareren.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Land Rover? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Land Rover-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1