Laat uw Land Rover volgens fabrieksinstructies onderhouden

Als premium automerk biedt Land Rover uitgebreide fabrieksgarantie, anti-corrosie garantie en mobiliteitsgarantie. Het enige dat u voor deze garanties hoeft te doen, is dat u uw Land Rover volgens fabrieksinstructies periodiek door ons laat onderhouden en inspecteren.

Land Rover family

Volledige fabrieksgarantie van 3 jaar

Elke nieuwe Land Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie, met een maximum van 100.000 km. Is er iets met uw Land Rover dat onder de garantie valt? Dan kunt u rekenen op reparatie volgens de strengste kwaliteitseisen, met originele onderdelen. De garantie is gekoppeld aan de auto en blijft bij overdracht binnen de garantietermijn dus ook gelden voor een nieuwe eigenaar.

Garantie tegen doorroesten van 6 jaar

Land Rover biedt een garantie tegen doorroesten van maar liefst 6 jaar. Deze begint te lopen op hetzelfde moment als de garantie op uw auto. De garantie geldt voor gaten in de carrosserie door roest/corrosie vanaf de binnen- of onderkant, als gevolg van productiegebreken of materiaaldefecten. Voorwaarde voor deze anti-corrosie garantie is dat u uw Land Rover minstens eenmaal per jaar bij ons als officiƫle Land Rover-dealer laat controleren.

Defender motor
Land Rover werkplaats

Mobiliteitsgarantie

Bij elke nieuwe Land Rover hoort een premium mobiliteitsgarantie in de vorm Land Rover Assistance. Deze kosteloze mobiliteitsservice geeft recht op uitgebreide hulp bij pech onderweg en aanrijdingen in Europa. Land Rover Assistance is 3 jaar geldig vanaf de datum van aflevering van een nieuwe Land Rover, zonder kilometerbeperking. Wilt u ook daarna verzekerd blijven van Land Rover Assistance? Als u uw Land Rover door ons laat onderhouden, dan kunt u deze mobiliteitsgarantie tegen een beperkte vergoeding verlengen.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Land Rover? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsafspraak. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Land Rover-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1