Rijd in een nieuwe Land Rover voor een vast bedrag per maand

Niets is zo avontuurlijk als rijden in een Land Rover. Om dit zelf te ervaren, hoeft u niet diep in de buidel te tasten. Nu zijn de modellen van Land Rover ook beschikbaar voor private lease! Bij Broekhuis Lease private leaset u een Land Rover voor een vast bedrag per maand. U heeft geen omkijken meer naar zaken als onderhoud, reparatie en verzekeringen. Die zitten namelijk bij het maandbedrag inbegrepen. En u weet voortaan precies wat u aan uw Land Rover kwijt bent. Rijdt u straks in een Range Rover?

Een selectie uit ons Land Rover aanbod

Ontdek het totale aanbod Land Rover modellen. 

Waarom een Land Rover private leasen?

Ruim 75 jaar geleden werd de eerste Land Rover getekend in een schetsboek van een man in Wales. Hij tekende de auto op het strand, waar hij onvermoeibaar door het mulle zand reed. Het waren de eerste lijnen van de Land Rover, waarin jaren later vele avonturiers zouden ervaren hoe het offroad rijden voelt. Land Rover heeft zich anno nu ontwikkeld tot een auto vol comfort, waarmee elke reis een genot is, op de weg, maar ook offroad. Wanneer u kiest voor het private leasen van een Land Rover, bent u bij Broekhuis Lease aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een Range Rover, een Land Rover Hybrid of een Discovery, wij helpen u de auto helemaal naar wens samen te stellen.

 Een splinternieuwe Land Rover

 Vaste all-in prijs per maand

 Onbezorgd de weg op

 Geen onderhouds- of reparatiekosten

 Alleen nog tanken of opladen

Hoe werkt het private leasen van een Land Rover?

Land Rover private lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden, deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden in een nieuwe Land Rover. Maar hoe kunt u zelf uw nieuwe auto samenstellen? En hoe vraagt u een private leasecontract aan? We leggen het graag uit.

Allereerst zoekt u de Land Rover die u wilt private leasen. Wordt dit bijvoorbeeld de Range Rover, Defender of een Discovery? Dan stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. Hierin bepaalt u onder andere de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u verwacht gemiddeld per jaar te rijden. Ook kiest u de kleur van de auto, de extra opties die u wilt of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken beïnvloeden het maandtarief. Bij elke aanpassing verandert het tarief.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u de Land Rover volledig naar wens samengesteld? Dien dan uw private lease-aanvraag online in! Onze specialisten gaan dan direct aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Ook zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken. Uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw leaseadviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe Land Rover straks opgehaald kan worden. Dan rest alleen nog het ondertekenen van de leaseovereenkomst en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de door u gekozen periode!

Land Rover private lease occasion

Private lease een Land Rover occasion

Wist u dat u ook jonggebruikte Land Rover-modellen kunt private leasen? Dit scheelt in het maandbedrag. Omdat wij deze op voorraad hebben, rijdt u de auto al binnen twee weken.

Land Rover private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

U kent vast de Range Rover wel, maar wist u dat er nog allerlei varianten zijn? Bent u benieuwd naar de modellen die we u kunnen bieden?

Land Rover private lease

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of private lease iets voor u is? Geen probleem! Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1