Broekhuis is uw officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer

Voor alle zaken rondom mobiliteit bent u bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens aan het juiste adres. Onze adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk advies zodat u de juiste bus voor uw werkzaamheden vindt. Ook staan onze technici voor u klaar om de VW bedrijfswagen in topconditie te houden met onderhoud volgens fabrieksvoorschriften.
Ontdek het (elektrische) aanbod, de actuele voorraad en wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van service en onderhoud.

Volkswagen onderhoud

Onderhoud & Reparatie

Bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens kunt u terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen Bedrijfswagen. Plan nu snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Volkswagen voorraad

Nieuws van Broekhuis VW Bedrijfswagens

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Broekhuis VW Bedrijfswagens. Van de nieuwste Volkswagen bedrijfswagens tot service-updates en meer!

Volkswagen servicebeloften

Servicebeloften

Garanties, haal- en brengservice en meer; bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens doen wij u 7 servicebeloften zodat uw business niet hoeft stil te staan.

Volkswagen Bedrijfswagens acties

Acties

Bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens bent u aan het juiste adres voor extra voordeel! Houd daarom onze acties in de gaten.

Uw Volkswagen bedrijfswagen personaliseren

De specialisten van Broekhuis Carplus houden zich bezig met alle mogelijke vormen van in- en opbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inbouwen van track en trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en alarmen. Zo personaliseren zij uw bedrijfswagen geheel naar uw wensen en maken uw werk daarmee een stuk aangenamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze bedrijfswageninrichtingen? We helpen u graag!

Volkswagen bedrijfswageninrichting

Uitgelicht bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Altijd 15% voordeel op onderhoud

Volkswagen Bedrijfswagens zomercheck

Maak uw Volkswagen Bedrijfswagen voor slechts € 25 klaar voor de zomer.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1