Het beste voor het milieu én uw bedrijf

Volkswagen Bedrijfswagens kiest vol overtuiging voor elektrisch rijden. Zo is er nu al de volledig elektrische Volkswagen e-Crafter en breidt Volkswagen het aanbod aan elektrische modellen de komende jaren snel uit. Elektrische bedrijfswagens bieden dan ook veel pluspunten. Dure brandstof is niet meer nodig, de onderhoudskosten zijn laag en milieuzones zijn geen probleem.
 

Volkswagen e-Crafter bovenkant

Fiscale voordelen en subsidies voor ondernemers met een elektrische bedrijfswagen

Rijdt u in een elektrische bedrijfswagen van Volkswagen, dan is dat beter voor het milieu én uw bedrijf. Een elektrische bestelauto, bus of bedrijfswagen is een duurzaam visitekaartje, terwijl u profiteert van diverse fiscale regelingen en subsidies. Zo zijn elektrische voertuigen vrijgesteld van BPM en betaalt u tot 2025 geen wegenbelasting. Ook is er een milieu-investeringsaftrek en is versnelde afschrijving mogelijk. Verder is de fiscale bijtelling aanzienlijk lager bij privé gebruik van uw elektrische VW-bedrijfswagen.* 

Volkswagen e-Crafter

De volledig elektrische Volkswagen e-Crafter heeft een laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadvermogen tot 959 kilo. Het maakt hem ideaal voor bijvoorbeeld koeriersbedrijven. De e-Crafter heeft een accupakket dat zorgt voor een actieradius van maximaal 115 kilometer (volgens WLTP). Naast de normale uitvoering is er ook een e-Crafter Pick-up, een e-Crafter Kipper, een e-Crafter Rolstoelbus en een e-Crafter Solar Koelwagen. Die laatste beschikt over hoog-rendement zonnepanelen voor een duurzame transportkoeling.

ID. Buzz Cargo

Volkswagen breidt zijn aanbod aan elektrische bedrijfswagens de komende jaren snel uit. Zo komt in 2022 de ID. Buzz Cargo op de markt. De Volkswagen ID. Buzz Cargo zou wel eens dé norm voor duurzame bedrijfswagens kunnen worden. Zo heeft de ID. Buzz Cargo een zonnedak, dat het rijbereik extra groot maakt. De futuristisch ogende ID. Buzz Cargo is zelfs voorbereid op autonoom rijden. Het klinkt misschien als toekomstmuziek, maar die toekomst is met de ID. Buzz Cargo heel dichtbij!

Laadoplossingen op maat

Als u een elektrische bedrijfswagen van Volkswagen gaat rijden, dan staat u voor de vraag voor welke laadoplossing u kiest. Een laadpaal of een wallbox; een 1-fase of een 3-fase aansluiting: waar doet u goed aan? Bij Broekhuis bent u verzekerd van een laadoplossing op maat. Wij helpen u met helder advies en een professionele installatie van zakelijke laadvoorzieningen. Ook voor particuliere thuisladers kunt u bij ons terecht. Wij werken sinds 2019 samen met 50five e-mobility (voorheen Groenopladen), dat zorgt voor een veilige installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook die kunnen wij voor u leveren. Onze serviceadviseurs vertellen u graag meer!

Volkswagen e-Crafter laden

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische bedrijfswagens van Volkswagen of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

*Subsidies en fiscale regelingen kunnen veranderen. Wij informeren u graag over alle actuele mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1