De elektrische bedrijfswagens van Volkswagen

Ondernemers staan tegenwoordig voor een lastige keuze. ‘Blijf ik rijden in een bedrijfswagen aangedreven door diesel, of kies ik toch voor een elektrische variant?' Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een elektrische bedrijfswagen. Dit merken ze ook bij elektrische Volkswagen bedrijfswagens. Logisch, want met het grote bereik, de steeds sneller opladende accu’s én het belastingvoordeel is elektrisch rijden aantrekkelijker dan ooit.

Veelzijdig als een Volkswagen hoort te zijn

Voor u als ondernemer telt iedere centimeter laadruimte. Hier speelt Volkswagen slim op in en heeft de accu in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer gemonteerd. Hierdoor is de laadruimte ten opzichte van de dieselvarianten onveranderd gebleven en kunt u volop aan het werk. Als u veel op de weg zit is uitstekende rijcomfort een prioriteit. Het rijcomfort dat u al gewend bent van Volkswagen is nóg beter in een elektrische variant van de bedrijfswagen. Zonder het motorgeluid geniet u namelijk in alle rust van uw rit.

Kiest u voor een elektrische Volkswagen Bedrijfswagen? Dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. Ten eerste heeft u minder onderhoudskosten, doordat de elektrische motor minder draaiende delen bevat. Volkswagen biedt daar bovenop ook nog extra lange garantie op de accu, maximaal profiteren dus! Ten tweede wilt u als ondernemer ook klanten in de binnenstad kunnen bereiken. Dit is tegenwoordig lastiger door de zogenoemde ‘milieuzones’. Met een elektrische bedrijfswagen van Volkswagen hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Als laatste kunt u in aanmerking komen voor diverse fiscale voordelen

Elektrische Volkswagen bedrijfswagens

Gratis rijtraining Volkswagen

Er zijn verschillende factoren die de actieradius van een elektrische bedrijfswagen kunnen beïnvloeden. Begrijpelijkerwijs schrikt dit sommige ondernemers af om voor elektrisch te kiezen. Zoals bij een dieselauto wordt de actieradius van elektrische auto ook beïnvloed door het gebruik van airconditioning, verwarming en verlichting. Daarnaast is de rijstijl van invloed op de actieradius. Zo zorgt een snelheid van meer dan 100 kilometer per uur voor een stuk meer verbruik. Volkswagen biedt klanten een speciale gratis rijtraining om het maximale uit hun rijbereik te halen. Hierdoor weet u zeker dat u niet zomaar voor verassingen komt te staan als het gaat om verbruik!

Elektrische Volkswagen bedrijfswagens

Wanneer kiest u voor een elektrische Volkswagen bedrijfswagen?

Het kiezen voor een elektrische bedrijfswagen van Volkswagen kan een grote stap zijn voor ondernemers. Onze medewerkers staan voor u klaar en denken graag mee om de oplossing te vinden die het best bij u of uw bedrijf past. Tot die tijd kunt u de voor- en nadelen alvast afwegen.

Zo kan het kiezen voor een elektrische bedrijfswagen van Volkswagen verstandig zijn als u:

  • klanten heeft in de binnenstad en daardoor een milieuzone in moet rijden;

  • in alle rust wil rijden zonder motorgeluid;

  • minder onderhoud wil aan uw bedrijfswagen;

  • wil profiteren van de fiscale voordelen van een elektrische Volkswagen.

Laadoplossingen op maat

Als u er voor kiest om een elektrische Volkswagen te gaan rijden, zult u ook voor een laadoplossing moeten kiezen. Dit kan best een uitdaging zijn. Onze mensen staan voor u klaar om samen met u een laadoplossing op maat te vinden. We geven helder advies en bieden een professionele installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Elektrische Volkswagen bedrijfswagens

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische Volkswagen? Heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1