• Koopprijs vanaf € 18.450

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo

Maak kennis met de vijfde generatie van de populaire, compacte en betrouwbare Volkswagen Caddy Cargo. Met deze Volkswagen bedrijfswagen krijgt u niet alleen de hoge kwaliteit die u van Volkswagen gewend bent, maar beschikt u over een bedrijfsauto die in meerdere opzichten is vernieuwd en daarmee optimaal in uw transportbehoefte voorziet.

De Caddy Cargo heeft een modern en stijlvol uiterlijk gekregen en is daarmee een oogstrelend visitekaartje voor uw bedrijf. Verder beschikt de Caddy Cargo over de nieuwste technische snufjes voor de beste prestaties. En de laadruimte van de Caddy Cargo Maxi is zodanig vergroot, dat er 2 Europallets in passen.

Topkwaliteit

Dit zijn de sterke punten van de vernieuwde Volkswagen Caddy Cargo:

 • Zeer moderne uitstraling
 • Extra veel laadruimte
 • Meer comfort, gebruiksgemak en veiligheid
 • Digitale cockpit voor optimaal werkplezier
 • Sterke en zuinige motoren

Voor elke ondernemer, en dus ook voor u, biedt deze bedrijfsauto de ideale combinatie van praktisch gemak en maximaal comfort. Het gaat erom, dat u uw dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt en zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Elke dag opnieuw. De kwaliteiten van deze perfecte partner lichten we hieronder daarom graag verder toe.

Vernieuwd ontwerp

Ten opzichte van de vorige uitvoering heeft de Caddy Cargo een flinke facelift gekregen. Met zijn eigentijdse afwerking, langere wielbasis, grotere laadopeningen, lichtmetalen wielen, ledverlichting en stoere grille, is het veel meer dan zomaar een willekeurige bestelbus. Het is een dynamische bedrijfswagen met de flitsende uitstraling van een sportieve personenauto. De vertrouwde, maar volledig vernieuwde Caddy Cargo is een genot om naar te kijken en in gezien te worden.

Vergrote laadruimte

Hoe zit het met de wielbasis van de Volkswagen Caddy Cargo? Deze is met een aantal centimeters verlengd. Dit betekent meer binnenruimte en dus meer laadruimte. Het laadvolume van de Caddy Cargo is ruim 3m3 en de brede schuifdeur zorgt ervoor dat er moeiteloos een Europallet naar binnen geschoven kan worden. De nog iets langere Caddy Cargo Maxi heeft een laadinhoud van bijna 4m3 en dat betekent ruimte voor zelfs 2 Europallets. Welke spullen of materialen u ook heeft te vervoeren, beide modellen hebben daar volop de ruimte voor!
De zeer degelijke deuren en de flexibele laadruimtebeveiliging en -vergrendeling zorgen ervoor dat er met de waardevolle inhoud niets kan gebeuren.

Verbeterde werkplek

Uw bedrijfswagen is letterlijk uw werkplek. Dat heeft Volkswagen Bedrijfswagens in de nieuwe modellen van de Caddy Cargo daarom vertaald in meer comfort, gebruiksgemak en veiligheid. Wat denkt u van de ergoComfort-stoelen, armsteunen voor beide stoelen, het goeddoordachte opbergsysteem, de omlaag te klappen rugleuning van de passagiersstoel die als tafel kan dienen, led-interieurverlichting en een 230V-aansluiting? Uw mobiele werkplek is dus tiptop in orde.
En als u een lange rit voor de boeg heeft, dan zorgen de assistentiesystemen Lane Assist, Rear Traffic Alert en Travel Assist ervoor dat u veilig en uitgerust op uw bestemming aankomt. De systemen zijn als het ware uw meedenkende bijrijder, zodat u zelf ontspannen achter het stuur zit.

Verhoogde fun-factor

Het werk- en rijplezier in uw nieuwe Caddy Cargo begint al met de ‘keyless entry and go’. En de fun-factor neemt verder toe met het hoogwaardige dashboard dat er uitziet als een cockpit. En feitelijk is het dat ook. De optionele Innovision Cockpit zorgt namelijk voor een digitale belevenis waarbij navigatie en infotainment hand in hand gaan: een groot kleurentouchscreen, kaartopties, spraakbesturing, comfort-telefonie, media & internet, draadloos app-connect en toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten van Volkswagen Bedrijfswagens. Allemaal naar eigen wens samen te stellen voor optimaal plezier.

Nieuwe motoren en vierwielaandrijving

Wilt u de Caddy Cargo op benzine of diesel? Handgeschakeld of automaat? De Caddy Cargo is verkrijgbaar zoals u hem wilt hebben. U rijdt dan in een bedrijfsauto met de meest moderne TDI-motor die voldoet aan de emissienorm Euro-6 en een flink lager brandstofverbruik heeft dan zijn vertrouwde voorganger.
De Caddy Cargo is ook leverbaar met 4MOTION vierwielaandrijving. Met de automatische verdeling van de aandrijving over de voor- en achteras heeft u onder alle omstandigheden grip en stabiliteit. En deze geavanceerde techniek zorgt ook voor nog meer rijdynamiek.

De vernieuwde Caddy Cargo en Caddy Cargo Maxi zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en te bestellen bij de Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens. Elke Caddy Cargo wordt standaard geleverd met vier jaar garantie.

Kies uw uitvoering

De Caddy Cargo

 • Koopprijs vanaf € 18.450

Inbegrepen functies van de Cargo

 • 4 jaar garantie
 • Binnenverlichting LED laadruimte
 • Zijwandbekleding in laadruimte
 • Wieldoppen 16'
 • e-SIM kaart
 • eCall
 • EU6d

De Caddy Cargo Maxi

 • Koopprijs vanaf € 19.900

Inbegrepen functies van de Cargo Maxi

 • 4 jaar garantie
 • Binnenverlichting LED laadruimte
 • Zijwandbekleding in laadruimte
 • Wieldoppen 16'
 • EU6d
 • eCall
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1