Elektrische bedrijfswagens in alle soorten en maten

Een elektrische bedrijfswagen biedt belangrijke voordelen, zowel voor uw bedrijf als het milieu. Maar hoe kiest u de juiste elektrische bedrijfswagen? En hoe zorgt u voor een passende inrichting? Bij Broekhuis bieden we u de ideale ‘one-stop-solution’. Wij zijn officieel dealer van 5 merken elektrische bedrijfswagens en helpen u met een op maat gesneden bedrijfswageninrichting. 

Voordelen elektrisch rijden

Voordelen van de elektrische bedrijfswagen

Het rijden in een elektrische bedrijfsauto, bus of bestelwagen biedt belangrijke voordelen. Het is beter voor het milieu en is kostenefficiënt. Ook zijn er voor de aanschaf aantrekkelijke subsidies en fiscale regelingen mogelijk. Rijdt u eenmaal een elektrische bedrijfswagen, dan heeft u minder onderhoudskosten omdat de onderhoudsbehoefte van deze bussen doorgaans lager is.

Kosten

Wat zijn de kosten?

De kosten voor aanschaf van een elektrische bedrijfswagen zijn meestal iets hoger dan van vergelijkbare bedrijfswagens met brandstofmotor. Wel kunt u gebruikmaken van diverse subsidies en financiële regelingen. Hiermee zou u tot zo’n 25% kunnen besparen op de aanschafprijs. Daarnaast bespaart u op onderhoudskosten doordat ev-bedrijfswagens minder onderhoudsgevoelige onderdelen hebben.

Aanbod

Ons actuele aanbod

Broekhuis is merkdealer van elektrische bedrijfswagens van Fiat, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen. Hierdoor heeft u bij ons de keus uit een groot en gevarieerd aanbod aan elektrische bedrijfswagens. Van kleinere bestelauto’s tot en met de grote alleskunners: u vindt bij ons altijd een elektrische bedrijfswagen die past bij uw eisen. U hebt zowel de keuze uit nieuwe elektrische bedrijfswagens als occasions.

Subsidie elektrische bedrijfswagens

Tot €5.000,- overheidssubsidie

De stap om uw onderneming te elektrificeren is nu kleiner dan ooit. Vanuit de overheid is een subsidie beschikbaar op elektrische bedrijfswagens met als doel Nederland nog schoner te maken.  Deze subsidie is specifiek voor ondernemers en kan oplopen tot € 5.000. Als ondernemer kunt gebruikmaken van Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) bij aankoop of lease van een nieuwe elektrische bedrijfswagen.

Bedrijfswageninrichting op maat

Bedrijfswageninrichting op maat

Net als iedere bedrijfswagen, heeft ook een elektrische bedrijfswagen een passende inrichting nodig. Hiervoor bent u bij Broekhuis Carplus aan het goede adres. U bent verzekerd van heldere, op maat gesneden adviezen en een vakkundige montage van uw complete bedrijfswageninrichting. Onze hoofdmerken voor bedrijfswageninrichting zijn Sortimo en Aluca. Daarnaast voeren we diverse andere merken, om zo te zorgen voor een zeer compleet aanbod. Wat uw wensen voor de inrichting van uw elektrische bedrijfswagen ook zijn, we maken ze graag waar voor u.

Volkswagen elektrische bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens kiest vol overtuiging voor elektrisch rijden. Zo is er nu al de volledig elektrische Volkswagen e-Crafter en breidt Volkswagen het aanbod aan elektrische modellen de komende jaren snel uit. Elektrische bedrijfswagens bieden dan ook veel pluspunten. Dure brandstof is niet meer nodig, de onderhoudskosten zijn laag en milieuzones zijn geen probleem.

Opel elektrische bedrijfswagens

Opel is een van de meest vooruitstrevende merken als het gaat om volledig elektrische bedrijfswagens, busjes en bestelauto’s. Leverbaar is al de Opel Vivaro-e, die is uitgeroepen tot International Van of the Year 2021. Binnenkort komen daar nog bij de Opel Combo-e en de Opel Movano-e.

Ford elektrische bedrijfswagens

Ford heeft een gevarieerd aanbod aan elektrische bedrijfswagens. Zo zijn er meerdere modellen Ford-bedrijfswagens verkrijgbaar als plug-in hybride (PHEV), terwijl in 2022 de volledig elektrische e-Transit op de markt komt. Met de hybride bedrijfswagens van Ford rijdt u deels elektrisch en dus milieuvriendelijker, en met de e-Transit is dure brandstof helemaal verleden tijd. Opladen doet u bij kantoor, thuis of onderweg.

Fiat elektrische bedrijfswagens

Een elektrische Fiat-bedrijfswagen rijden: in 2021 wordt het realiteit. Fiat introduceert namelijk de e-Ducato, de elektrische variant van de Ducato, de best verkochte bedrijfswagen van Europa. De e-Ducato heeft een volledig elektrische aandrijving. Opladen van de accu doet u bij kantoor, thuis of onderweg.

Peugeot elektrische bedrijfswagens

Met de e-Partner, de e-Expert en de e-Boxer heeft Peugeot een ijzersterk aanbod van elektrische bedrijfswagens voor ondernemers. Van de compacte e-Partner tot en met de grote e-Boxer: er is altijd wel een elektrische bedrijfswagen van Peugeot die bij u past.

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden

Wilt u meer weten over de actieradius, laadmogelijkheden en de kosten van elektrisch rijden? We hebben enkele veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord.

Hoe ver kan ik rijden met een elektrische bedrijfswagen?

Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig, dit verschilt namelijk per accupakket en hangt ook nog af van andere variabelen zoals uw rijstijl en de weersomstandigheden. Lees meer over de actieradius.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Hoe werkt het opladen van een elektrische bedrijfswagen?

Het opladen van een elektrische bedrijfswagen werkt eigenlijk hetzelfde als het opladen van uw telefoon of laptop. Hoe snel de auto oplaadt is afhankelijk van de laadpaal en andere variabelen. Zo werkt het opladen.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Is thuisladen mogelijk met een laadpaal?

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan is een laadpaal aan huis wellicht de ideale laadoplossing voor u. Broekhuis adviseert over en levert diverse laadpalen en laadpassen. Heeft u voor een proefrit/proefweek een tijdelijke laadoplossing nodig? Dit is zeker mogelijk. Ontdek de laadmogelijkheden.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Wat kost elektrisch rijden?

Wat elektrisch rijden kost hangt af van het type bedrijfswagen, uw rijstijl, de weersomstandigheden en andere zaken. We hebben aanschafkosten, tank/laad kosten en andere kosten vergeleken. De kosten op een rij.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u vragen over ons aanbod aan elektrische bedrijfswagens? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u graag verder.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1