Elektrische bedrijfswagens in alle soorten en maten

Een elektrische bedrijfswagen biedt belangrijke voordelen, zowel voor uw bedrijf als het milieu. Maar hoe kiest u de juiste elektrische bedrijfswagen? En hoe zorgt u voor een passende inrichting? Bij Broekhuis bieden we u de ideale ‘one-stop-solution’. Wij zijn officieel dealer van 5 merken elektrische bedrijfswagens en helpen u met een op maat gesneden bedrijfswageninrichting.

merkdealer elektrische bedrijfswagens

Groot en gevarieerd aanbod van elektrische bedrijfswagens

Broekhuis is merkdealer van elektrische bedrijfswagens van Fiat, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen. Hierdoor heeft u bij ons de keus uit een groot en gevarieerd aanbod aan elektrische bedrijfswagens. Van kleinere bestelauto’s tot en met de grote alleskunners: u vindt bij ons altijd een elektrische bedrijfswagen die past bij uw eisen.

Van Fiat is er bijvoorbeeld de e-Ducato, terwijl Ford de E-Transit introduceert. Opel biedt de Combo-e, Movano-e, Vivaro-e en Zafira-e. Ook Peugeot beschikt over een reeks elektrische bedrijfswagens, met de e-Partner, de e-Boxer en de e-Expert. Van Volkswagen is er de e-Crafter.

Duurzaam en kostenefficiënt rijden

Het aanbod aan elektrische bedrijfswagens blijft groeien, want veel merken breiden hun elektrische modellenreeks snel uit. Er is ook een toenemende vraag naar elektrische bedrijfswagens. Dat is niet verwonderlijk, want het rijden in een elektrische bedrijfsauto, bus of bestelwagen biedt belangrijke voordelen. Het is beter voor het milieu en is kostenefficiënt, terwijl er voor de aanschaf aantrekkelijke subsidies en fiscale regelingen mogelijk zijn. Ook hebben elektrische bedrijfswagens veel minder onderhoud nodig, wat de kosten eveneens drukt. 

duurzame elektrische bedrijfswagen rijden
Bedrijfswageninrichting op maat

Bedrijfswageninrichting op maat

Net als iedere bedrijfswagen, heeft ook een elektrische bedrijfswagen een passende inrichting nodig. Hiervoor bent u bij Broekhuis Carplus aan het goede adres. U bent verzekerd van heldere, op maat gesneden adviezen en een vakkundige montage van uw complete bedrijfswageninrichting. Onze hoofdmerken voor bedrijfswageninrichting zijn Sortimo en Aluca. Daarnaast voeren we diverse andere merken, om zo te zorgen voor een zeer compleet aanbod. Wat uw wensen voor de inrichting van uw elektrische bedrijfswagen ook zijn, we maken ze graag waar voor u.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u vragen over ons aanbod aan elektrische bedrijfswagens? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden

Wilt u meer weten over de actieradius, laadmogelijkheden en de kosten van elektrisch rijden? We hebben enkele veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord.

Hoe ver kan ik rijden met een elektrische auto?

Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig, dit verschilt namelijk per accupakket en hangt ook nog af van andere variabelen zoals uw rijstijl en de weersomstandigheden.
Lees meer over de actieradius

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Hoe werkt het opladen van een elektrische auto?

Het opladen van een elektrische auto werkt eigenlijk hetzelfde als het opladen van uw telefoon of laptop. Hoe snel de auto oplaadt is afhankelijk van de laadpaal en andere variabelen.
Zo werkt het opladen

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Is thuisladen mogelijk met een laadpaal?

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan is een laadpaal aan huis wellicht de ideale laadoplossing voor u. Broekhuis adviseert over en levert diverse laadpalen en laadpassen.
Ontdek de laadmogelijkheden

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Wat kost elektrisch rijden?

Wat elektrisch rijden kost hangt af van het type auto, uw rijstijl, de weersomstandigheden en andere zaken. We hebben aanschafkosten, tank/laad kosten en andere kosten vergeleken.
De kosten op een rij

Is uw vraag voldoende beantwoord?
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1