Onbezorgd en duurzaam autorijden

Een elektrische auto zakelijk leasen biedt meerdere voordelen. Het is fiscaal aantrekkelijk, terwijl elektrisch rijden ook beter is voor het milieu. De rijervaring in een elektrische auto is bovendien geweldig. Bij Broekhuis profiteert u van een groot aanbod aan elektrische auto’s en beantwoorden we al uw vragen over het zakelijk leasen van een elektrische auto.  

Lage bijtelling bij privé gebruik

Lage bijtelling bij privé gebruik

Gaat u een elektrische auto zakelijk leasen en rijdt u daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan profiteert u van een gunstige fiscale bijtelling. Voor elektrische auto’s geldt namelijk een verlaagd bijtellingspercentage van 12% (tot en met een cataloguswaarde van € 40.000, daarboven geldt het normale percentage) in het jaar 2021.* Dat percentage geldt voor een periode van 60 maanden, te rekenen vanaf de eerste maand die volgt op de maand van eerste toelating. Ter vergelijking: voor brandstofauto’s bedraagt de bijtelling 22%, ofwel bijna het dubbele.

Breed aanbod aan elektrische auto’s

Broekhuis is officieel dealer van 16 verschillende automerken, te weten Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Opel, Peugeot, Seat Skoda, Volkswagen, Audi, Jaguar, Land Rover, Volvo, Alfa Romeo, DS Automobiles en Jeep. Hierdoor heeft u de keuze uit een breed aanbod aan elektrische auto’s. Voorbeelden van populaire elektrische auto’s in ons aanbod zijn onder meer de Audi Q4 e-tron, de Skoda ENYAQ iV 80 en de Volkswagen ID.3 en ID.4. De actieradius van elektrische auto’s neemt snel toe, terwijl de prijzen steeds scherper worden. In combinatie met ons brede aanbod vindt u daardoor bij ons altijd een elektrische leaseauto die naadloos aansluit op uw wensen.

Breed aanbod aan elektrische auto’s

Meer weten?

Heeft u vragen over de voordelen van elektrisch rijden in de zakelijke lease, of wilt u meer weten over ons aanbod van elektrische auto’s? Neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag verder. Een overzicht van onze vestigingen vindt u op onze vestigingspagina.

*Raadpleeg uw Broekhuis-dealer voor gedetailleerde informatie over de actuele fiscale regels.

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden

Wilt u meer weten over de actieradius, laadmogelijkheden en de kosten van elektrisch rijden? We hebben enkele veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord.

Hoe ver kan ik rijden met een elektrische auto?

Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig, dit verschilt namelijk per accupakket en hangt ook nog af van andere variabelen zoals uw rijstijl en de weersomstandigheden.
Lees meer over de actieradius

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Hoe werkt het opladen van een elektrische auto?

Het opladen van een elektrische auto werkt eigenlijk hetzelfde als het opladen van uw telefoon of laptop. Hoe snel de auto oplaadt is afhankelijk van de laadpaal en andere variabelen.
Zo werkt het opladen

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Is thuisladen mogelijk met een laadpaal?

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan is een laadpaal aan huis wellicht de ideale laadoplossing voor u. Broekhuis adviseert over en levert diverse laadpalen en laadpassen.
Ontdek de laadmogelijkheden

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Wat kost elektrisch rijden?

Wat elektrisch rijden kost hangt af van het type auto, uw rijstijl, de weersomstandigheden en andere zaken. We hebben aanschafkosten, tank/laad kosten en andere kosten vergeleken.
De kosten op een rij

Is uw vraag voldoende beantwoord?
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1