Welke leasevorm past het beste bij u?

Is zakelijke lease een goede optie voor uw bedrijf? U bent waarschijnlijk al allerlei informatie en leasevormen tegengekomen. Elke leasevorm heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw organisatie.

Operational Lease

Operational lease is de meest voorkomende leasevorm. Dat is logisch, omdat met full operational lease zowel de klant als de berijder van alle administratieve taken en risico’s rondom de auto zijn gevrijwaard. Het verschil met financial lease is dat niet u, maar wij de auto op de balans hebben staan. Zo houdt u meer werkkapitaal over.

Financial lease

U wilt geen grote investering in een keer doen? Maar wel zakelijk een leaseauto of bedrijfswagen rijden? Met financial lease investeert u in een leaseauto, die u in termijnen betaalt. U bent dan ook direct de economische eigenaar van de leaseauto of bedrijfswagen. 

Shortlease

Bent u op zoek naar een flexibel contract voor een kortere periode? Dan kan shortlease uitkomst bieden. Handig wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe medewerker hebt of extra auto’s wilt inzetten voor een project. Shortlease laat zich het beste vergelijken met zakelijke verhuur. Afhankelijk van uw behoefte bieden wij u direct de gewenste mobiliteit, waarbij u de autoklasse en de huurperiode bepaalt. U kunt gebruikmaken van shortlease voor enkele dagen, weken of maanden. Zelfs één of twee jaar is geen probleem. Broekhuis Lease begrijpt dat er onverwachte situaties kunnen ontstaan, waardoor u snel over geschikte mobiliteit moet beschikken. Ook bij dergelijke gevallen kunt u op ons rekenen.

Flex lease

Bij deze vorm kiest u zelf een nieuwe auto uit. Vervolgens bepaalt u met uw leaseadviseur de wijze waarop het contract wordt ingevuld. De door u gewenste flexibiliteit is dan de basis. Wij denken vervolgens met u mee om deze flexibele lease afspraken helder vast te leggen en operationeel invulling te geven. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

     Flexibele looptijd

     Hoog-laag tarief

     Inbreng eigen geld (eventueel tussentijds)

     Tussentijds omwisselen voertuig

     Fiscaal optimaal

Sale & Lease back

Ooit heeft u ervoor gekozen uw auto’s te kopen. Daar had u wellicht toen een goede reden voor, maar nu heeft u eigenlijk de voorkeur om te leasen. Dat kan bij Broekhuis Lease. U verkoopt dan uw auto aan ons voor een overeengekomen waarde. U leaset vervolgens de auto weer van ons terug, voor een afgesproken periode en tegen een overeengekomen maandbedrag. De keuze van de leasetermijn en de toevoeging van gewenste dienstverleningscomponenten zijn flexibel. Afhankelijk van de leeftijd en historie van de auto kan er zowel gekozen worden voor een gesloten als open verrekening van de operationele kosten.

Occasion lease

Wilt u snel rijden en gebruikmaken van speciale leasetarieven, bekijk dan onze voorraad. Al deze jong gebruikte auto’s zijn eerder retour teruggekomen uit de lease door bijvoorbeeld een faillissement of overtolligheid bij een klant. Deze auto’s zijn in prima staat, hebben prettige condities en zijn beschikbaar voor een kortere en flexibele periode.

Wagenparkbeheer

Uw gehele wagenpark uit handen geven? Dat kan met Broekhuis Zakelijk, een complete beheerservice voor uw eigen wagenpark. Wij hebben altijd onze expertise, systemen en rapportages voor u beschikbaar voor professionele ondersteuning. Broekhuis Zakelijk: uw totale beheer, teruggebracht tot één vast en betrouwbaar aanspreekpunt.

Lease uit voorraad

Wilt u snel in een lease auto rijden? Dat kan met lease uit voorraad. Hoe werkt het? Heel simpel, u bekijkt onze voorraad en kiest daar uw perfecte leaseauto uit. Vervolgens neemt u met een van onze leaseadviseurs contact op, die voor u een passend voorstel maakt voor uw toekomstige leaseauto. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1